Nem érti a Rumbumm

2008.11.25. 10.59

Persze az is lehet, hogy velünk van a baj, nem elég kifinomult a humorérzékünk, vagy egyszerűen csak túlságosan zárkózottak vagyunk a világ abszurd dolgaival szemben, de gyakran előfordul, hogy nem értünk meg bizonyos videókat. Így van ez a most látható Rumbumm versenyművel is, amelyet képtelenek vagyunk felfogni, értelmezni. Egy jó hangulatú esküvő képei láthatóak, ahol feketék-fehérek mulatnak együtt remek hangulatban, régies köntösbe bújtatva, vidám szalonzenével fűszerezve. Hogy ez most pontosan kinek az esküvője, számunkra miért is lehet ez érdekes, nem tudtuk meg. A keresőszavak között viszont ott van Barack Obama, Hillary Clinton, Sarah Palin, Ashlee Simpson (hogy a bánatba kerül ide az eszkábált orrú popcsajszi?), de még John F. Kennedy is, de egyiket sem véltük felfedezni a videón, biztos mindenki a különszobában itta a dugi piákat. Közben meg megy a tánc veszettül, a zene meg egyenesen király, de hát akkor is, most miről is van szó?


Szóval lehet, hogy a kubai út varázsa, vagy a többi nyeremény sarkalja az embereket arra, hogy gondolkodás nélkül feltöltsön bármilyen videót, ez végül is nekünk nem akkora baj, legalább az utolsó (igen szűkös) napokban is van min csámcsogni. Egyébként még öt napig nyitva van az aranykapu, és örülnénk, ha adnátok nekünk még lehetőséget arra, hogy pozitívan is nyilatkozhassunk, még pöröghetne kicsit a verseny. Reméljük lesz még olyan videó, amelyet képesek vagyunk értelmezni. Mint például ez:


Megértettük, hogy ez legalább nem macska. Köszönjük szépen!

12 komment

Címkék: youtube videó kutya állat esküvő lakodalom nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr98787388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Simon Veronika · http://eOldal.timi6tunde4.hu 2008.11.26. 10:35:10

Jók a videók, az esküvő egy kicsit fárasztó

fairplay · http://www.youtube.com/watch?v=4GsQCp1PSVI 2008.11.26. 11:52:57

Kedves Rumbumm stáb!
A verseny tisztasága érdekében felhívom a figyelmeteket egy jelenségre.
Napi szinten nyomon követem a verseny alakulását, mert én is neveztem a videóimmal. Furcsállom, hogy több videó esetében is hirtelen megjelent +1000 szavazat úgy, hogy a "szavazók" közben egyetlen megjegyzést sem fűztek a videóhoz. Ez egyáltalán nem életszerű, és arra utal, hogy botokat (programokat) használnak a szavazáshoz, és a szavazatok mögött nem állnak tényleges felhasználók. A youtube-os regisztráció és szavazás ugyanis bizonyos programok segítségével automatizálható. A többi tisztességesen kampányoló játékos érdekében ki kell zárni az ilyen versenyzőket a nyereményjátékból. Egy esetleges bírósági eljárás során a youtube kiadja a szavazási statisztikákat, ami alapján egyértelműen bizonyítható lesz, hogy csalás törént. A Cerbona cégnek, és a nyereményjátékot lebonyolító cég hírnevének is ártana, ha botrányba fulladna emiatt az egész nyereméyjáték. Vizsgáljátok meg a fentiek alapján az élmezőnyhöz tartozó videókat, gondolkozzatok el a dolgon és tegyétek meg a megfelelő lépéseket ez ügyben. Köszönöm!
Üdv:
Egy tisztességes eszközökkel játszó játékos

fairplay 2008.11.26. 11:55:26

Az előbbi hozzászólásom mögül vegyétek ki az url-t légyszives! Köszönöm!

gotar.b 2008.11.26. 16:25:54

Én meg mondom a te videódat miért kommentelik ennyien! Szép húzás volt! :DDDDDD
ui4: Szeretnélek egy kis mannával is megajándékozni, ezért azt találtam ki most, hogy 10.000 Ft-ot sorsolok ki azok között, akik 5 csillaggal szavaznak a videómra! Fontos, hogy írj megjegyzést a videómhoz, mert az alapján veszel részt a sorsolásban. Sorsolás december 1.-én lesz. És a videóm alatt, illetve ezen a weblapon is közölni fogom a győztes nevét! A mennyei mannát, pedig még december első hetén elküldöm neked, ha te nyersz! Ha szerencséd van, akkor Karácsonyra elvarázsolhatod vele azt, akit nagyon szeretsz. Jótündérkém, hát ennyivel tudok kedveskedni még neked! Ám, ha mégsem te nyernél, akkor is azt szeretném, hogy boldog legyél.. ezért jó ha tudod: én nagyon szeretlek! ;)

Janika 2008.11.26. 21:41:50

Szavazz a videómra fél disznó az ajándék!Kedves fairplay!A szavazás szempontjából van igazságod.Amit te csinálsz szerinted tisztességes?Nyeremény játékon belül sorsolást szervezel,hogy rád szavazzanak.Ez kb olyan mintha szavazatot vásárolnál.Ne haragudj de ez gusztustalan!Ha 1milliót adnál akkor sem szavaznék rád!Bocsi nem bántásként írtam!Üdv:Janika

Janika 2008.11.26. 22:02:03

Tisztelt szervezők!
Nagyon sajnálom,hogy ilyen szintre jutott a játék varázsa az én szememben.Egyre közeleg a vége és durvul a szavazás is!Az előttem szóló emberke módszeréről a véleményem már fentebb leírtam.A szavazásról:Amit már régebben is leírtam lehet manipulálni a szavazatokat és ezt meg is teszik!Azt a választ kaptam tőletek,hogy 20-30 szavazat nem dönti el a versenyt de sokkal több igen.Most rászánok egy kis időt és holnap bebizonyítom.Azt írtátok.hogy kikéritek a youtube-tól az Ip címeket,már ha kiadják szerintem ilyen apróságokkal nem foglalkoznak.(Egyéni vélemény!)
Azért kíváncsi lennék rá!Tudom nektek sem könnyű,de kérlek benneteket és gondoljátok át a dolgokat!Üdv:Janika

Jnika 2008.11.27. 10:08:42

Kedves fairplay!A legnézettebb magyar videókra nem írnak ennyi kommentet!Na ne viccelődj!Érdekes módon minden hozzászólás dicséri a videódat.

Janika 2008.11.27. 10:12:54

Tisztelt szervezők!
Most jön amit igértem,a bizonyítás!Na figyelje mindenki a mutatványt!Most van 2008.11.27 10:11 ezen a videón tesztelünk:www.youtube.com/watch?v=vFw5qqacVmQ
Most van 288 szavazat,nézzétek meg kb 3 óra múlva.

Janika 2008.11.27. 10:57:21

Most van 10:55 és kész a 100 szavazat elvileg hamarosan 388 lessz!Annyi hogy kb 1óra kell az emailokhoz,és nem kell hozzá semmi program.

Janika 2008.11.27. 17:16:38

Tisztelt mindenki!A szavazások bundázásával kapcsolatban leírtam amit akartam,itt fűzöm hozzá,hogy engem már nem érdekel a Kubai út,ennél sokkal többet jelent számomra a videóimmal kapcsolatos pozitív visszajelzések.
Megigérem csori létemre,hogy
Pár éven belül küldök nektek egy bulis Cerbonás videót Kubából!Üdv:Janika

fairplay 2008.11.28. 10:47:02

Janika, jól nyomod!
Szerintem a youtube-nál is büntetik a csalást, ha észreveszik.. egy "hatósági eljárás" keretében pedig valószínűleg kiadják a részletes statisztikát e-mail cimekkel együtt... és innenstől kezdve laza menet a bizonyitás..

szopilee 2008.12.02. 14:18:15

csak kaccagok
süti beállítások módosítása