Lássunk világot másodkézből!

2008.11.17. 18.51

Utazási rovatot indít a Rumbumm, mert vannak ilyen irányultságú versenyzőink is. Igaz, nem nagyon törték össze magukat, hogy saját művükkel induljanak el a kubai út megnyerésének mámoros érzéséért, inkább csak a "Mutasd meg a mások videóit" szlogennel ellátott gyorslopási versenyelvet sajátították el. De próbáljunk meg korrektek lenni, az első videó esetében nem vagyunk annyira biztosak abban, hogy máshonnan felhasznált darabról van szó, de Mexico City névvel, angol kommentárral fűszerezett, erősen PR-szagú munka esetében az egészséges kétkedés talán nem túlzott reakció. Mindenesetre a zene csodálatos alatta, így csak azért érdemes megnyomni a "Play" gombot, egyébként nem karmol meg a kreativitás, és az eredetiség varázsától sem lúdbőrzik a karunk. De azt tényleg nem tudjuk eldönteni, hogy lopás-e vagy sem, talál az alkotó maga kommentálhatná nekünk, lehetőleg igazat szólva.


Mai második videónk azonban egészen biztosan nem önálló munka, ugyanis egy New York városát népszerűsítő reklámfilmről van szó, amelyet csak azért rakunk ki ide, mert nagyon ötletesnek, látványosnak és hatásvadásznak találtuk, tehát amolyan "Reklámzabálók késő délutánja" jelleggel most ti is megnézhetitek, hogy akarja a csillogó amerikai nagyváros eladni magát a külföldieknek. Mese habbal, mondhatnánk, és nem is járnánk messze a valóságtól, de maga a reklám nagyon pofás. Ettől függetlenül az önálló szellemi terméket szeretjük, más tollával ékeskedni kicsit olyan izé! Vagy nem is kicsit...


Na, egyetek sok spenótot, és mutassátok meg végre, hogy nem csak ilyen videókkal lehet egy versenyen indulni. Nem akarunk több rajzfilmet, reklámot, tévéműsort, meg lefilmezett tévét, amelyben tévéműsor megy. Éhezünk a mókás otthoni videókra, és az ötletes kisfilmekre, igazán segíthetnétek kicsit!

1 komment

Címkék: reklám new york youtube utazás videó mexikó nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr87774141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kismartech 2008.11.18. 12:55:03

Egyetértek!Kedves emberkék!Menjetek bulizzatok,mulassatok,kiránduljatok (most úgyis szép idő van) és toljátok a videókat ezerrel!További szép napot mindenkinek!Üdv:Janika
süti beállítások módosítása