Nem kell más, csak ez a csoki!

2008.11.21. 17.15

Nem kell alkohol, nem kell drog, csak ez a csoki kell - derült ki Tibor monológjából, aki a neki szegezett költői kérdésre vadult meg. A kamera másik végén Marketinges Janika barátunk, akinek lelkességéről ugyebár felesleges ódákat zengeni, tudja már minden kisdobos, hogy milyen is az igazán eredményes úttörő. Szóval jött Tibi, aki megkapta a legegyszerűbb nyitókérdést: "Neked mit jelent az éjszakai bulizás?" Tudniillik Janika ráment csúnyán a Cerbona Night státusz-szimbólum megközelítésére, ezért minden videójában a müzliszeletet hordozza körbe, mint szent ereklyét. Ha lenne müzli-lovagrend, egészen biztosan törtető hősünk érdemelné ki, egyébként meg igaza is, tudja csak meg a nagyvilág, hogy milyen új íz hódít az éjszakában. Ezt támasztja alá Tibor rohama is, aki egészen megbolondul a müzliszelettől, és túlpörögve magyarázza, hogy nem kell semmi serkentő anyag a szervezetébe, csak a Cerbona. Nincs is ennél nagyobb dicséret, mint amikor a reklám megalkotja saját magát. Ami pedig ezek után következik, az a Janika-kultusz, egy kis Rumbumm ajnározással egybekötve. A végén már azt hiszik az emberek, hogy statisztával dolgoztatunk, de nem!


A végén odakerült egy kis vers is:
"Mindig egyél Cerbonát,
Hogy jobb legyen az éjszakád"

Na, drága, mélyen tisztelt publikum, itt kezdődik a költészet és a marketing közös útja. Semmi cicoma, semmi sallang, csak hatásos, egyenes üzenet a célcsoport arcába, finom, rímre hajazó, hasonló hangalakú szavakkal megfűszerezve, a bontakozó költészet élményét adva ezzel a vásárlóerőnek. Nem is tudunk már erre mit mondani, egyszerűen bírjuk Janikát, megédesíti napjainkat, ő a Rumbumm saját bejáratú kis müzliszelete. Legyen szép mindenki péntek estéje, küldjétek az anyagokat, legyen a verseny utolsó hajrája legalább olyan szórakoztató, mint Tibor őrülete és Janika versikéje. Köszönjük srácok!

1 komment

Címkék: marketing zene vers youtube videó buli party nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr36781558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janika 2008.11.21. 20:20:44

Tisztelt kommentátor barátaim!A ti részétek is benne van hogy ennyi videó készült!Már rég kaptam ennyi biztató,pozitív,szívmelengető kritikát!Köszönöm nektek,na meg a közönségnek!Sokak biztatására elkészült a leges-legutolsó videó Induljon a banzáj címmel.Aki érdemesnek tartja 5 csillagra légyszi szavazzon!Az erő legyen velünk!Üdv:Janika
süti beállítások módosítása