Mama teszi a sapkás bácsit

2008.11.23. 18.36

Van annak valami bájos, megmosolyogtató oldala, amikor a gyerek a családban zsugázni tanul, hogy legyen, aki majd lenyomja a nagypapát ultiban az ünnepi összejöveteleken. Még viccesebb, hogy a kártyázás nagy mestere (jelen esetben a mama) próbálja a magyar kártya nagy értékű lapjait tökös, makkos, sapkás, koronás bácsikként értelmezni, ettől az egész leginkább önmaga paródiája lesz. A gyerek mindezzel együtt egyébként komoly esélyekkel indul a Rumbumm cukisági versenyén, amely ugyebár semmit nem jelent, csak dicsérjük a szülők génjeit. Szívesen megnéznénk, hogy a komoly felkészítés után vajon hogyan vizsgázik a nagypapával szemben a kis zsugás, szerintünk a magyar kártya Korda Gyurija cseperedik fel éppen szemünk előtt. Na de lássuk a flopot!


Azért vicces, hogy apu a háttérben kiakad a "sapkás bácsi" meghatározáson, de az edző szerint így könnyebb a gyereknek megtanulni a lapokat, és ezt mi férfiak úgysem értjük. A női "megérzés alapú" kártyázás amúgy is sokkal sikeresebb, mint a racionalista, férfias megközelítés, ezt el kell fogadni, nincs mese. És ha ezt nem hinné el nekünk valaki, akkor versenyen kívül mutatunk egy videót, tessék csak megnézni, hogyan is nyomják a csajok a pókerasztalnál:


Van még kérdés? Jó lesz az a sapkás bácsi!

1 komment

Címkék: kártya youtube gyerek videó póker ulti nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr23784586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása