Mámoros csapatépítés

2008.11.20. 15.33

Egy 2005-ben készült - feltehetően - munkahelyi bulinak lehetünk szemtanúi, ha van türelmünk végigbambulni hat percet az alábbiakban. Sok programozó-arcú fiú, és titkárságról, vagy személyzeti osztályról kiszakadt menyecske könnyed és laza estéjét láthatjuk valami kellemes hangulatú klubban. Hat perces giga-montázsban, úgy, hogy közben nem történik semmi. Megy a dob+basszus, miközben mulat a vállalati bagázs, kár, hogy ez kívülről nézve annyira érdekfeszítő csupán, mint egy főzelékkel teletömött óvodás mélyalvásos hortyogása a napközis ágyon délután fél 2-kor. Na de beszéljenek inkább helyettünk a lebilincselő képsorok:


Mondjuk azért bizonyos dolgokat tiszteletben kell tartani. Sikerült végre az éjszakázásról valami kézzel foghatót alkotni, és egyetlen macska sem szerepelt a videóban. Ezért mi már hálásak vagyunk, nehogy aztán itt szó érje a ház elejét, hogy a Rumbumm stábot milyen nehéz is kielégíteni. Nincsenek nekünk nagy igényeink, de azért hat perc alatt legalább egyetlen érdekes helyzet, pikáns kép, vicces szituáció belefért volna, hogy ne koppanjon a fejünk az asztalon, ne csurogjon a nyálunk a billentyűzetre. De a szereplők ezt egészen biztosan másképp látják, épült a csapat, erősödött a vállalati szellem, megindultak a mutatók. Hajrá gyerekek, felőlünk mehettek ti is Kubába, csak vegyétek rá a kollégákat, hogy szavazzanak rátok. Még van időtök!

3 komment

Címkék: zene munka youtube videó buli party tánc nyereményjáték csapatépítés rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr71779593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manci 2008.11.22. 19:15:15

nekem tecccik

akirea 2008.11.22. 23:06:43

erre lehetne szavazni csak nem találom a csillagokat:(
süti beállítások módosítása