Az építészek tudnak mulatni

2008.11.24. 16.31

Egészen biztosak vagyunk abban, hogy egyik egyetemen vagy főiskolán sem unalmas a diákélet, de most a BME építészmérnökei be is bizonyították, hogy komplett elmebetegek - természetesen a szó pozitív értelmében. Nekik ugyanis a buli nem csak a sötétben vonagló tömeges testmozgást jelenti, hanem éjszakai mókázást a bevásárlóközpontban, versenyt a bevásárlókocsival, lufipukkasztó kísérletet, gladiátorharcot saját jelmezben, embermeghajtású gépek gyorsulási futamát, és még sorolhatnánk a végtelenségig, de beszéljenek helyettünk inkább az építészek maguk, akik voltak olyan kedvesek megosztani a Rumbumm népes táborával éjszakai életük sokszínűségét.


Nem tudjuk, hogy a zene, a királyul összevágott képi anyag, vagy egyszerűen a lefilmezett cselekménysorozat fogott meg minket, de most mindannyian szívesen lennénk kollégiumi diákok, akik agyament ötletekkel ütik el az időt, és videókat regisztrálnak fel a Rumbumm oldalára. Vonzó ez az egész atmoszféra, kicsit irigykedünk is, és szeretnénk még ilyen videókat kapni még a verseny utolsó napjaiban is, mert pontosan erre voltunk kíváncsiak. Ne legyen senki szégyenlős, főleg, ha ennyire király módon képes eltölteni az éjszakáját. Azért reméljük, tanulnak is valamit, és a következő építész generáció nem csak az eszement bulikra fog emlékezni, mert akkor városainkra igen kemény esztendők várnak. Bár, ha elég gyakran vannak, és sokáig tartanak a bulik, akkor kit érdekel majd, hogy hol is lakunk?

1 komment

Címkék: zene youtube videó buli party építész rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr24786145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása