Mit szólsz, milyen az élet?

2008.11.26. 17.18

Ha reklámozni akarnánk az agysejtpusztítást, a tudatmódosítók lehengerlő győzelmét az emberi méltóság felett, akkor egyértelmű, hogy a következő videót próbálnánk meg előtérbe helyezni. Így azonban inkább csak kicsit idegenkedünk, mert oké, hogy "Mutasd meg az éjszakád", de azért a díszes társaság itt több helyszínen is olyan szinten készen van, hogy az már inkább ciki, mint mulattató. Azért az éjszakában billegő leányzó "Mit szólsz, milyen az élet" kezdetű R-Go himnusza csodálatos élmény, de hasonlóan varázslatos az anyai szeretet hirdető fiatalember is, akinek az agyában feltehetően két rózsaszín troll küzdött éppen egymással a tudat általunk nem ismert mélységeinek félreeső bugyrában. Szóval azért ott a félmosoly az arcunkon, de hát az erkölcsösség, és a jó neveltetés mégis azt mondatja velünk, hogy ejnye-ejnye, nem túlzás ez egy kicsikét? Bízzuk inkább a döntést a nagyérdemű közönségre, majd ők eldöntik, mindez ez elég-e a kubai belépőhöz!


Emlékeztek még a "Mennyire volt készen a gyerekem?" című dokumentum-sorozatunkra? Megtaláltuk a tökéletes folytatást, kedves szülők, az már egészen biztos. Lehet ámulni és bámulni a feltörekvő generáció alkoholgőzös lötyögését, megint gazdagabbak lettünk egy aprócska tapasztalattal. Mit szólsz, milyen az élet?

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube videó buli party rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr7789878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása