Szolgálati közlemény

2008.11.07. 09.20

Számunkra öröm, számotokra talán kevébé, hogy erősen közelítünk a 300. regisztrálóhoz, ami azt jelenti, hogy lassan vége az elkapkodható Nivea ajándékocsomagoknak.

Ezzel a mondattal indult el ma reggelünk. Reggel volt, korán volt, hibáztunk. Szerencsére egyik látogatónk logikusan gondolkozott, ezért most a hibát elkövető kollégánkat megfeszítettük, tíz botütést kapott, és háromszor meg kellett néznie egymás után a Beethoven 5. című családi filmet mongol hangalámondással. Köszönjük ritahh éberségét, és egyben sűrű bocsánatkérés mindenkitől!

A helyzet tehát a következő: iszonyatosan sokan nézik a Rumbumm versenyt, egyre többen regisztrálnak, és egyre több versenyvideó is érkezik. Ez nagyon jó! Nivea csomag viszont valóban csak annak jár, aki videót tölt fel, ami megfelel a versenyszabályzatnak. A Toshiba cuccokért ellenben MINDEN regisztráló emberke versenybe szállhat, nem kell hozzá videót feltölteni. Értelemszerűen a kubai út, mint fődíj megint csak videóval nevezőknek jár. Mindenki olvassa el a versenyszabályzatot nagyon részletesen, és ez persze ránk is vonatkozik, az anyánk úristenit!

Rumbumm áldása kísérjen titeket a mai napon, hamarosan ismét válogatunk a hozzánk beérkezett gyöngyszemek közül.

4 komment

Címkék: youtube videó nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr18755285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nissifer · http://www.youtube.com/watch?v=4GsQCp1PSVI 2008.11.07. 11:28:09

Sziasztok!
Tegnap délután regisztráltam a második videómmal, de nem jelent még meg a rumbumm.cerbona.hu/Versenyvideok.html oldalon a versenyvideók között.
Érdeklődöm, hogy minden rendben van a videómmal?
Sikeres volt a második regisztrációm is?
(Nem találtam külön bejelentkezési részt, ahol hozzáadhattam volna az első regisztrációmhoz a 2. videómat is, ezért ugyanazzal az E-mail cimmel regisztráltam megint, csak most a 2. videómmal.)
Remélem, mindkettő videóm még versenyben van!
Nyugtass meg légyszives! :)
Köszike!

ritahh 2008.11.07. 12:17:22

Hogy közelíthetünk a 300hoz, ha a YouTube a rumbummvideo keresőszóra csak 64 találatot ad ki???
Magyarázza már meg légyszi valaki...:)

fokoska 2008.11.07. 12:29:24

Elég egyszerű:nem csak azok regisztrálhatnak, akik videót küldenek be, hanem akik egyszerűen nyerni akarnak és kitöltik a regisztrációt, meg lenézik a Cerbona night szelet csomijáról a hiányzó szöveget.A versenyvideót pl. már majdnem 4000-en látták csak a youtubeon, meg ha nézettség szerint rendezed a rumbummvideosokat, akkor látszik, hogy a népszerűbbeket már szintén rengetegen..Hát így, gondolom..

ritahh 2008.11.07. 12:51:52

Kedves fokoska!

Köszönöm igyekezetedet, de valaki olyantól vártam a választ aki kicsit illetékesebb, és jobban ismeri a játékszabályzatot, melyből ezúton szeretnék idézni:
"Az első 300 Játékos aki pályaművet TÖLT FEL, és a www.rumbumm.hu oldalon is regisztrált garantált Nivea ajándékcsomagot kap." ...
süti beállítások módosítása