Vadak és jók

2008.11.16. 11.06

Rajongói termékkapcsolásnak is nevezhetnénk a most következő pályaművet, és persze alkotóját is jól ismerheti már a Rumbumm összes látogatója. Az Ákos fanatikusként visszatérő Marketinges Janika ismét bemutatta nekünk, hogy ő nem nyugszik le egyetlen pillanatra sem, és ahogy a játékokat is halálosan komolyan veszi, úgy zenei rajongása is magasabb szférákban mozog, mint az utca embere esetében. Ákos közben vég nélkül nyomja, hogy ilyenek voltunk, vadak és jók, Janika pedig valóban bűnösök közt is ártatlan. Látszik, hogy mindent szívügyének tekint, Ákos mellett is úgy pózol, mint az élet császára, rajongásának életképei pedig már szinte zavarba ejtők: Janika nem szeret, Janika imád. Míg más versenyez, Janika élet-halál harcot vív. Nekünk csak Rumbumm, Janikának RUMBUMM. Szívünk szerint elindítanánk a következő olimpián minden számban, vagy belepusztulna, vagy 200 aranyéremmel térne haza. Beleférne az emberbe egy láda nyugtató, de komolyan mondjuk, Janika harci szellemét tanítani kellene, szegényebb lenne az egész Rumbumm világ, ha ő nem talál ránk.


Ezek után kell még magyaráznunk valamit? Egyébként fogunk még - legalább - egyszer foglalkozni végletesen elszánt barátunkkal, ugyanis van még egy versenyvideója. Kár, hogy így elaprózta magát, saját szavazatait és nézettségét osztotta meg ezzel, viszont sikerült ikont varázsolnia itt magából, és tőlünk legalább egy virtuális vastapsot érdemel ezért. Ha pedig kijut végül Kubába, mi pezsgőt bontunk, az is biztos!

5 komment

Címkék: zene youtube utazás koncert videó ákos kuba nyereményjáték fan club rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr49771539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismarton János 2008.11.17. 22:12:03

Sziasztok!Köszi szépen a sok pozitív kritikát!Ti fantasztikus emberek vagytok!Imádom az életet és próbálom kihasználni minden percig!Tudnák még írni de nem akarok untató lenni!Üdv:Janika

Kismarton János 2008.11.17. 22:17:46

Most fogtok megutálni!!!Írok véleményeket a videókról!Nyugodtan lehet fikázni utálni ez saját vélemény!Üdv:Janika

Kismarton János 2008.11.17. 22:24:00

Engem is nyugodtan kritikázhattok!!!Üdv:Janika

Kismarton János 2008.11.18. 08:51:20

Ami sok az sok!Találtam itt egy videót very funny commedy rumbummvideo ugyanez megtalálható itt is:
www.youtube.com/watch?v=GuMMfgWhm3g Gyerekek nem a youtube-ról kell letölteni hanem oda feltölteni a saját videód!Üdv:Janika

Janika 2008.11.19. 16:07:56

Induljon a banzáj!Elindult a kampány!
süti beállítások módosítása