Kabaré, de tényleg!

2008.11.18. 09.24

Éppen tegnap kezdtünk el könyörögni a Rumbumm versenyműveit böngészve, hogy ne érkezzen több másodkézből felhasznált videó, de megint csak egy tévéből felvett műsorral lettünk gazdagabbak. Ezt viszont muszáj kiraknunk, mert valami olyan sehonnai bitang bohóc kabarét sikerült látnunk, hogy azóta sem térünk magunkhoz. Láthatóan valami fejlődő ország, fejlődő humorú, fejletlen tévéműsorával van dolgunk, ahol vagy pénzt kapnak az emberek a röhögésért, vagy azon röhögnek, amin mi is. Az egészen!

A hidrogénezett és a vakarcs - valami ilyesmi fantázianevet adtunk a furcsa párosnak, akik amolyan mozgásszínház jelleggel próbálnak maradandót alkotni, de produkciójuk megakad azon a szinten, hogy hülyén mozognak, előhúznak egy kalapot a nyúlból, meg egyetlen ötlettel erőltetik a nevetést indokolatlanul hosszú ideig. Azért néha akadt egy-két jobb pillanat, de a kivitelezés olyan, minta a fonóban az enyhén ittas Feri bácsi adna elő egy rögtönzött stand-up számot akrobatikus elemekkel fűszerezve, amíg le nem csapkodják az asszonyok sodrófával dühükben.

Egyébként az külön megérdemelne egy Night szeletet, aki megmondja nekünk, hogy vajon melyik országban sikerült ezt a produkciót színre engedni, bár nem kergetünk hiú ábrándokat, nálunk is összefújta már a szemetet a szél a tévéműsorokban, nem is egyszer. Kicsit a Hajós András féle "Benne leszek a tévében" című morális válság derengett fel, de ott legalább volt gong, meg jóérzésű emberek, akik szóltak, ha már tömegpusztító fegyverré nőtte ki magát a műsor. Nektek viszont most jön csak a neheze, tessék megnézni ezt a produkciót!


Továbbra is áll a tegnapi szépkönyörgés fő motívuma: adjatok nekünk saját szellemi terméket, macskák és tévéműsorok kíméljenek! Legyen szép az éjszakátok ma is, és osszátok meg velünk! Van miért küzdeni.

2 komment

Címkék: vicc youtube humor tévé videó kabaré rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr60774941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kismartech 2008.11.18. 18:01:54

A biztatáshoz hozzá tartozik, érdemes videót feltölteni mert az első 300feltöltő Nívea ajándékcsomagot kap!Ahogy elnézem még van bőven!Tehát lóra emberkék!Irány az éjszaka!!!

cyan 2008.11.22. 00:47:29

miért van az az érzésem, hogy nem is fejlődő lehet az az ország...:]
süti beállítások módosítása