A lány, akit mindig kitakarnak

2008.11.07. 14.52

Igazából ma is a cukiság oltárán áldozunk, mert sokan úgy érzik, feltétlenül valami édi-bédi videót kell küldeniük ahhoz, hogy megnyíljon előttük Kuba virtuális kapuja. Persze az ördög a részletekben lakozik, jól látszik ez a következő videón is, ahol gyárilag egy nagyon aranyos kislány helyezkedik el táncoló alakzatban. Valami jelmezbál, vagy maskarás karneválszerűség közepén találjuk magunkat, a bájos főszereplő pedig illegeti magát a kamerának, és tündérien édes jelenség... lenne, ha nem takarnák ki folyamatosan az arra ténfergő szerencsétlenek. Vagy egy genetikailag láthatatlan család házi videóját láthatjuk, vagy mindenki bunkó azon a környéken, de a kislányt filmező szülő látványa nem nagyon hatja meg a tömeget. Így hát a kékruhás leányzó többet van takarásban, mint a Kékfényben nyilatkozó emberek arca, szegényke pedig mindent megtesz, hogy varázslatos táncát megörökíthessék az utókornak. Az emberek azonban kegyetlenek, nagy a mászkálás, így múlik el az ősök dicsősége...


És ha már a "Mutasd meg a gyereked!" bűvkörbe léptünk bele, akkor következzék egy kis ráadás egy olyan babától, aki mindig elalszik ébredezés közben. Zseni! Igazából pont ilyenek szoktunk lenni mi is hétfőn reggel, csak már lejöttünk az anyatejről.

3 komment

Címkék: youtube gyerek videó tánc baba nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr54755794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nissifer · http://www.youtube.com/watch?v=4GsQCp1PSVI 2008.11.07. 15:12:31

Hihi.. a kislány tényleg nagyon igyekszik.. :)
Szerettem volna viszontlátni itt a csillagos videómat.. bár ha jobban belegondolok gyermek az nem volt benne.. :) Azért remélem, megfelel a verseny követelményeinek? Nyomjatok már egy választ az e-mail cimemre, csak hogy nyugodtan alhassak az éjszaka! :) Thx!

trabicsekes 2008.11.08. 08:34:05

Hagyatok már aluszkálni! Ti felnőttek nem akarjátok ezt meg érteni!

kitti 2008.11.17. 20:56:11

kisfiúúú _))
süti beállítások módosítása