...és nemi szervnek nevezte a férfit

2008.10.18. 13.03

Ha akad bárki, aki a következő versenyművet képes megérteni, és elmagyarázni nekünk, hogy miről is van szó, akkor annak nevét beiktatjuk esti imánkba és szobrot emelünk neki a hátsó kertben. Lehet, hogy velünk van a baj, de mi nem értjük, kikről van itt szó: 


Szomorkás gitárzenére ballag három erősen alternatív hobó kinézetű fiatalember a belvárosban, a feliratok szerint egyiküket Csepkének hívják. Hogy ki a bánatos nyavalya az a Csepke, arról nem szól a fáma, de tény, hogy hőseinknek nincs több vize, ezért barátunk kiborul, és nemi szervnek nevezi a férfi - hogy melyiket két társa közül, azt sosem tudjuk meg. Aztán összevesznek a legények, és mindenki más autóroncsban tölti az éjszakáját.

Két, viszonylag egyszerű szóval tudnánk reagálni a látottakra: "mi van?" Most akkor mi a para a vízzel, miért borult ki Csepke, és vajon kit illetett nyomdafestéket nem tűrő szavakkal? Vajon az egymástól távol eső autóroncsok távolsága mutatja-e korunk emberi elidegenedésének aggasztó nagyságát, és a víz az érzelmek metaforája lenne? Vagy csak keményen elszálltatok srácok? Megnéztük ezt a videót, és most valahogy így nézünk ki: 


A Rumbumm nevére esküszünk, soha többet nem nyaljuk meg a bélyeget a postán. Ki tudja, mi van rajta...

1 komment

Címkék: vicc youtube humor videó rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr69719993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaszás Zita 2008.10.26. 09:35:39

És ez nem vicc! A "Mad Man"vízről szóló része annak idején valóban fikciónak tűnt.Lehet,hogy nemsokára mégis beteljesül?!Nem akarok mert nem is tudok nagy szavakat használni,ezért csak egy kérés; ha azt szeretnéd,hogy az unokáidnak is lehessesek leszármazottai takarékoskodj "kicsit" Te is a vízzel!
süti beállítások módosítása