Szájbarágunk

2008.10.17. 16.41

Mert máshogy - úgy látszik - nem megy. Egyértelmű, hogy senki sem szereti elolvasni az apró betűs részeket, mint például egy verseny szabályzata, de az ilyen szabályzatok kellemetlen velejárója, hogy ezek szerint folyik le a verseny. Vagyis, ha "majd én azt tudom" alapon szeretné mindenki nevezni magát, akkor egy gratulációval egybekötött virtuális kézfogás mindaz, mit nyújtani tudunk. Lássuk, mik azok a gyermekbetegségek, amelyektől szeretnénk megóvni fejlődő szervezeteteket:

  • A "rumbummvideo" szót egybe kell írni! Nyelvtanilag támadható, de ez van!
  • Bőven elég egyszer regisztrálni, többször csak akkor érdemes, ha több saját videót is futtatnál a mi kis arénánkban.
  • "...akik regisztrálnak a www.rumbumm.hu oldalon is és kiegészítik az ott olvasható Cerbona Night szelet csomagolásáról szóló szöveges rész hiányzó szavait..." - ez a rész a szabályzatban azt jelenti, hogy nem fantáziálni kell a megfejtésről, hanem a Cerbona Night szelet csomagolásáról szóló szöveges rész hiányzó szavait kell beírni. Nem mást, pont azt.
  • A sorsoláson a 2008. október 15. és november 30. között feltöltött pályaművek vesznek részt. Kedves, ámde teljesen haszontalan próbálkozás egy régi videót átnevezni "Rumbummvideo" jelzéssel, ahogy ezt tette az alábbi videó készítője is:

Azért kitesszük ide, ha már a címadással fáradtak, de egyébként az ugornyai haveri körön kívül feltehetően senkinek nem ad semmilyen lelki töltést a totálisan szétcsapott fiatal titánok spontán bulifotóiból készült montázs, egyedül 3:51-nél akadt egy olyan emberes dekoltázs, ami miatt érdemes a szétcincált fejeket végignézni. Ilyenkor lenne az ember szívesen push-up!

Hamarosan újabb videókról is beszámolunk itt, maradjatok velünk, és kérjük, figyeljetek oda arra, amit mondunk - van értelme!

4 komment

Címkék: fotó játék youtube videó buli party nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr4718889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szopilee 2008.10.27. 17:56:17

Igen igen szeretnék hozzá szólni.Nos :
1. A sorsoláson a 2008. október 15. és november 30. között feltöltött pályaművek vesznek részt. Kedves, ámde teljesen haszontalan próbálkozás egy régi videót átnevezni "Rumbummvideo" jelzéssel, ahogy ezt tette az alábbi videó készítője is.

Csak hogy ne tünjek annyira alpári írástudatlannak. A játékszabályzatból:
-A játék időtartama: 2008. október 15.–2008. november 30. -----Ez tiszta ugye------
Amennyiben saját versenyvideóval szeretne indulni a játékban, először regisztráljon a www.youtube.com oldalon. -----Megtettem igaz 2 hónappal ezelőtt-----

Itt töltse fel a versenyre szánt alkotást.-
----Megtörtént igaz már fel volt töltve.Amit egyébb ként semmi sem korlátozott ,hogy ne versenyezhetnék olyan videóval amit régebben töltöttem fel.Ez egy kiskapú amit ti hagytatok nyítva.------- A pályamű nevében szerepelnie kell a „rumbummvideo” kifejezésnek (pl. “rumbummvideo Jocika22”). Ezután regisztrálnia kell a www.rumbumm.hu oldalon is.----ez is tiszta , csak nem tudom az hol van leírva a verseny szabályzatban ,hogy A SORSOLÁSON a 2008. október 15. és november 30. között feltöltött pályaművek vesznek részt.Valahogy én nem találtam... és a játék menete közben uj szabályok kialakítása nem éppen ETIKUS és jogilag támadható.Bár a faszom pereskedne a Cerbónával?:D:D:D:D De egy Nivea borotva habért perberántom..


Mit értesz szétcsapásnak , életem legjobb nyara volt eddig a 2007-es, amint látod hangulat volt csajok voltak.Lehet túl egyszerű vagyok de amúgy bitang jókis esték voltak az biztos...

----de egyébként az ugornyai haveri körön kívül feltehetően senkinek nem ad semmilyen lelki töltést a totálisan szétcsapott fiatal titánok spontán bulifotóiból készült montázs-----

Ezt is cáfolnám , szerintem pedig igenis ad ezt igazolta nem egy ismerősöm akit megkértem hogy segítsen annyival hogy megnézi.Nem egy ismerősöm mondta hogy jövőre jönne velünk ő is és ,hogy mekkora jó lehetett a Tisza-parton pihengetni barátikörben. Gondolom ismeritek ti is ,hogy a
Forró nyári este :D:D:D
www.youtube.com/watch?v=N6TSiuLWXJM

Na röviden ennyi...
Videós pályafutásom hamar végetért sajnos...
De srácok egy Nivea készletet sem érnék meg???
Üdv:szopilee

Ce Rum Bumm · http://rumbumm.cerbona.hu/Jatekszabalyzat.html 2008.10.28. 13:01:18

"csak nem tudom az hol van leírva a verseny szabályzatban ,hogy A SORSOLÁSON a 2008. október 15. és november 30. között feltöltött pályaművek vesznek részt.Valahogy én nem találtam..."

rumbumm.cerbona.hu/Jatekszabalyzat.html

9. pontját olvasd el, a közepén találsz egy mondatot:

"A sorsoláson a 2008. október 15. és november 30. között feltöltött pályaművek vesznek részt. Az ez előtti vagy utáni időpontban feltöltött pályaművek illetve leadott szavazatok érvénytelenek."

Ez a pont is az esélyegyenlőséget szolgálja, hogy ne lehessen egy másfél éves "bejáratott" videóval legyőzni a Te videodat.

A 6. pontot is olvasd el, kérlek: "Garantált nyeremény az első 300 regisztrált videót feltöltő részére: Nivea ajándékcsomag"

Remélem kielégítő volt a válasz.

Ezt írod:
"a játék menete közben uj szabályok kialakítása nem éppen ETIKUS és jogilag támadható."

Ezt válaszolom:
Attól még hogy nem olvastad el a játékszabályzatot, rád is vonatkozik. Nincsenek új szabályok, mert az tényleg nem lenne etikus.

Nem kell perberátanod senkit, ha megfelelsz a játékszabályoknak, megkapod a Nivea csomagot.

szopilee 2008.10.29. 11:27:06

Köszönűm szépűn

Clear 2008.11.29. 17:44:04

www.youtube.com/watch?v=5bseETg89eA&feature=related

ez vezet, és nyilvánvalóan kamuregeket nyom valami haveri kör, mert a mezőnyben szinte minden jobb ennél a szutyoknál.

Ha szerinetek szubjektív a véleményem, csak nézzétek meg amit linkeltem, és hasonlítsátok össze ...bármivel.

Ha valahogy ki lehetne szűrni a csalókat az jó lenne, mert vannak tényleg fasza alkotások.
süti beállítások módosítása