Mi ez a RumBumm?!

2008.10.14. 23.08

Kedves látogató!

Mi tudjuk, miért vagy itt. Vagy nyerni akarsz, vagy szórakozni érkeztél. Ennek a blognak ugyanis ez a célja. A www.rumbumm.hu nyereményjátéka ezen a jeles napon kezdődik, és mi ehhez kapcsolódva bizony kinyitjuk a szánkat, amolyan virtuális bírákként szemléljük majd, mi történik a ringben. Magáról a versenyről minden információt megtalálhattok a www.rumbumm.hu weboldalon, de azért vagyunk olyan előzékenyek, hogy néhány szóban mi is megmondjuk az úgyvant, nehogy aztán később félreértések legyenek ebből.

Tehát a RumBumm lényege, hogy mutasd meg az éjszakád. Rögzítsd videón mindazt, ami erről eszedbe jut! Legyen az életkép egy könnyfakasztóan jó buliról, idétlen helyzetekről, haveri kör óbégató atmoszférájáról, vagy akár megrendezett szkeccs, animációs agymenés, abszurd egyperces, ujjbábozás, életed legjobb csókja a kamerák előtt, vagy bármi, amihez nem kell odabiggyeszteni a 18-as karikát a sarokba. Lehet a végeredmény olyan, mint ez a videó, vagy akár egészen más is, a döntés a Te kezedben van...

Videódat regisztráld a www.youtube.com oldalon, és fontos, hogy pályamű nevében szerepelnie kell a „rumbummvideo” kifejezésnek (pl. “rumbummvideo Jocika22”). Ezután a www.rumbumm.hu oldalon is jegyezd be magad, és add meg a linket a Youtube videódhoz. Bekerültél tehát a rendszerbe. Jövünk mi. Mondjuk, amit gondolunk, érzünk, de a döntés nem a miénk. Persze imádnánk a megvesztegetést, de ez egy olyan verseny, ahol a győztest a közönség emeli ki maga közül.

A cél tehát az, hogy minél több havernak, barátnak, családtagnak, chat-partnernek, idegennek megmutasd művedet, és érd el, hogy szavazzanak rád. A látogatók száma, és a Youtube értékelések alapján éred el majd végső helyezésed. Ha két videó holtversenyben végez, az nyer majd, amelyet többen néztek meg. Okos, nem igaz?

Most jön a kérdés: miért is tepersz majd ennyire? Mit lehet ezen a versenyen nyerni? A fődíj egy kubai út, két személyre, 11 napos mártózás a paradicsomban, fűszoknyás lányok, hófehér homok, koktélok és persze tengerparti mámor, miközben a többiek itthon lépkednek a sárga leveleken.

 

Akadt még a spájzban egy Toshiba A300-14S laptop, néhány Toshiba SecuRed 200 GB hordozható adattároló ujjlenyomat olvasóval megfejelve, ezekért is érdemes küzdeni. Külön érdekesség, hogy a Toshiba nyereményeket nem csak azok kaphatják, akik videóval indulnak a versenyen, minden regisztrált jóember pályázhat ezekre a kütyükre.

 

Ha valaki csak biztosra szeret menni, annak is tudunk okosat mondani, ugyanis gigászi mennyiségű Nivea ajándékcsomag is bekerült a kalapba, amely garantált nyereményként kerül az első 300 videót is feltöltő regisztrálóhoz. Elég jók tehát az esélyek arra, hogy ne üres kézzel távozz, szóval a te részed csak annyi, hogy regisztrálj, töltsd fel a videódat, és tegyél meg mindent, hogy megnyerd a versenyt!

 

A rumbumm.blog.hu oldal pedig teszi a dolgát. Nézi a videókat, kegyetlenül őszinte, témát ad a csevegéshez, utat nyit a győzelem felé. A negatív reklám is reklám - ezt ne felejtsétek el akkor sem, ha éppen nem tetszik, amit ide körmölünk. A lényeg, hogy nyerjetek, utazzatok Kubába, és süttessétek a hasatokat! Óra indul, jöhetnek a videók, mi lesben állunk!

1 komment

Címkék: játék youtube utazás buli éjszaka party életmód nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr77714469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismarton János 2008.10.28. 23:10:27

Tisztelt Rumbumm nézők és Tisztelt zsűri!

Bemutatkozon:Janika vagyok rumbumm imádó,néző és videófeltöltő.Szerintem is sok ami sok itt már senki sem olvassa el a szabályokat se a kommenteket.Újra jelennek meg a játszó édes kiscicák,kisállatok.Gyerekek ez nem erről szól!!!Mindenki mutassa meg,hogy bulizik és mit jelent neki az éjszaka!Vessetek meg a beírásomért de ez így van!Üdv:Janika!
süti beállítások módosítása