A pia meg a haverok, meg a szundikálás

2008.11.30. 11.38

Utolsó napunkon nincs is más dolgunk, mint az utolsó körben érkezett videókat megpiszkálni, megadni az esélyt a későn befutott versenyműveknek is. Kaptunk például egy italozást imitáló videót, ahol végig egy feles pohár kalandjait nézhetjük, amelyet jól teletöltenek vodkával, majd azt játszák, hogy megisszák. Persze nem, mert lehet hallani, ahogy a csapban loccsan a kiöntött pia (inkább a szemem folyjon ki - sóhajtja erre egy vérbeli alkoholista). Hogy ennek mi az értelme, azt nem nagyon tudjuk megmagyarázni, de nem is nagyon fárasztjuk magunkat, mi inkább megisszuk a vodkát.


Az ökör iszik magában - tartja a mondás (főleg az ökör löttyinti a csapba a piát - tartja az alkoholista mondás), így hát következzen egy rögtönzött házibuli videó, ahol a konyhában ülő társaság élő céltáblává avanzsál a helyi vicces fiúnak köszönhetően. Az illető ugyanis mókásnak találja a pezsgő nyitás előtti felrázását, majd a dugó fegyverként való hasznosítását nagy tömegben. Személyi sérülés nem történt, de azt azért szívesen megnéztük volna még, hogy valaki visszakézből leken egy tekintélyes pofont a pezsgős bohócnak. Mindegy, tegnap úgyis láttunk már verekedős videót...


Végül, de nem utolsó sorban jöjjön egy kézenfekvő értelmezés a "Mutasd meg az éjszakád!" felhívásra, kész csoda, hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe.


Okosak, szépek, ügyesek. Mi pedig izgatottan várjuk az utolsó órákat, holnap minden kiderül majd. Addig is tessék videózni, szavazni, kommentelni, hamarosan ismét találkozunk ugyanitt. Pá!

1 komment

Címkék: youtube videó buli party nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr68795926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Janika 2008.11.30. 20:30:17

Hú gyerekek!Nem tudom figyeli-e valaki a szavazás állásokat de történnek érdekes dolgok.Ettől még a youtubesok is hanyat vágják magukat:)
süti beállítások módosítása