Ki lesz a Rumbumm királya?

2008.11.28. 13.59

Nagy kérdés ez. Hamarosan véget ér a Rumbumm versenye, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megindult az aggodalmaskodás, hisztéria, ujjal mutogatás. Ennek ellenére mi hiszünk a játék tisztaságában, és reméljük, hogy mindenki tisztességes eszközökkel játszik. Azok is, akik ezt nagyon hangoztatják, és azok is, akik csak csendben feltolták videójukat.

Természetesen odafigyelünk minden észrevételre és kifogásra, utána is járunk mindennek, de persze az a legjobb, ha ti betartjátok a szabályokat. Ettől függetlenül azt gondoljuk, hogy a nagy nézettségekre is lehet magyarázat. Például a jól megválasztott tagek, vagyis keresőszavak (angolul is) sokat hozhatnak, de a kampányolást sem tiltja semmi, csak és kizárólag morális kérdésnek tekintjük, hogy akarja valaki ügyének megnyerni az embereket.

Szóval mi nem vádaskodunk, nem ítélkezünk (nem is a mi tisztünk), csak arra buzdítunk mindenkit, hogy pörgesse fel baráti körét az utolsó napokban, és akár még új videók is jöhetnek, sosem lehet tudni. Ma még biztosan jelentkezünk, elvégre nem telhet el nap anélkül, hogy valakit ne tolnánk be a reflektorfénybe. Ezt tudjuk, ezt szeretjük.

Szólj hozzá!

Címkék: youtube videó nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr21793052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása