Erotikus tánc és Mickey egér

2008.11.12. 12.00

Már bőven a Rumbumm verseny közepében vagyunk, és csak most érkezett be az első olyan videó, ahol egy kis finom erotika kacsintott ránk, és mi örömmel kacsintunk vissza. Senki ne ijedjen meg (vagy ne kezdjen örülni, ízléstől, erkölcstől függően), nem kell kirakni a 18-as karikát, nem kell eltakarni a gyerek szemét, nem kell emelt díjas SMS-t küldeni - semmi pornográf tartalom nem került bele a rendszerbe. Adott egy rendkívüli idomokkal felruházott néni, aki lenge öltözetben illegeti magát valami felnőtteknek szóló kiállításon, és fél percet mi is kapunk most ebből a táncból. Sajnos pont az a rész van meg, ahol még minden ruha a helyén van, de egyébként ki sem tehetnénk az alkotást, ilyen ördögi kör ez a nyilvánosság. Bárhogy is, köszönjük az üdítő pillanatokat, még akkor is, ha ez kicsit olyan, mintha Halász Juditot mutogatnának a metálzene kedvelőinek, ha értitek mire gondolunk. Na, nézze meg mindenki, hogyan ring a csípő, mitől döglik a férfi...


Hamar vége lett, ugye? Nem kell szomorkodni, mert a tánc megy tovább, mi pedig szeretünk sokkolni. Következzék most egy kellemes Disney figurákkal megcukrozott jégrevü, ami persze nem olyan izgi, mint az előbbi könnyűvérű lányka, de furcsa is lenne, ha Donald kacsa combfixben rémisztgetné a gyerekeket, miközben Mickey egér félreérthető pózokban vonaglana a rúdon. Bár mi jobban szórakoznánk, az is biztos.


Van még ilyen Disney figurás jégtánc a versenyvideók között, de nekünk egy is elég volt belőle. Ha valaki azonban nem éri be ennyivel, ide kattintva egészen nyugodtan nézheti tovább a matinét.

1 komment

Címkék: youtube videó tánc erotika disney jégtánc nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr90765019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismarton János 2008.11.18. 08:43:16

Jól nyomja a csaj!Mickey egér is király,de hol itt az éjszaka?
süti beállítások módosítása