Hétvégi bulik láza éltet

2008.11.02. 19.12

"Te vagy a mintapéldája, hogy kell táncolni" - ezen nemes egyszerűséggel odavetett komment kíséretében láthatjuk a most következő táncos videót, ahol egy elég intenzív buli keretében sziporkázik a mélyen tisztelt fiatalság a parketten. Komoly mozgáskultúrával éltetik a zenét, az ember legszívesebben bedobna egy-két felest, és máris takarodna le valami közeli klubba, hogy ilyesmi buliba csatlakozhasson. Poén, csattanó nincs, egyszerűen csak meg lett mutatva az éjszaka, ami egyébként feltehetően igen jól sikerült. Vagy fizetett statisztákkal kreált hamis videót láthatunk most, amelyet csak és kizárólag a Rumbumm kommentezőinek elkápráztatására dobott össze egy leleményes versenyző. És valahogy ezt gondolhatta: "Lám, ti csak ott írogattok, mi nyomjuk a bulit". Igaza is van, a teremburáját!


Számunkra mégis sokkal izgalmasabb az alábbi videó, amelyen egy furcsa éjszakai versenynek lehetünk szemtanúi, talán valami műszaki iskola alkoholgőzös gólyatábora lehetett a helyszín. A lényeg: enyhén ittas fiataloknak tízszer kell körbefordulniuk saját karjuk körül a földön támaszkodva, majd át kell futni a mezőn. Nyilván nem megy, elszédülnek, elesnek. Külön csoda a videó végén feltűnő, arab népviseletben tetszelgő, földön fekvősre szedált fiatalember, aki botrányos részegségében is olyan fotózással kapcsolatos szakkifejezésekkel dobálózik gurgulázva, amelyet halandó ember nem ért meg. Csodálatos az emberi agy, saját haláltusájában is képes ismeretfoszlányait kidobálni a térbe!

1 komment

Címkék: zene youtube videó buli party tánc nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr43746057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trabicsekes 2008.11.07. 08:51:42

Utálom a piás eszment embereket!
süti beállítások módosítása