A jómunkásember éjszakája

2008.11.01. 11.04

Ötlet! A sok édi-bédi háziállatos, kisgyerekes, bulizós, utazós, party-életérzést megmutatós versenymű mellett a Rumbumm színes palettáján kellett már helyet szorítani az éjszakai jómunkásembernek is. Amolyan szociális érzékenység jelleggel tehát az este 10-es takarító műszak revüjét mutatjuk most be a Kedves Olvasónak, ahol végig hátulról nézhetjük a high-tech takarítás félelmetes urát, aki egy varázslatos géppel szöszmötöl éppen (egy targonca, egy plázás takarítógép és egy műfű-ápoló közös gyermekét véltük felfedezni ebben az ördögi masinában). Az operatőr hívószavára végül felénk fordul (másfél perc kínos eseménytelensége után), és akkor megpillanthatjuk trónján az éjszakai jómunkásembert. Mintha csak az Uralkodó fedné fel rettentő kilétét a Halálcsillag V.I.P szobájában a zavarodott Skywalker fiú előtt - a takarító keményen és ridegen üli meg félelmetes királyi székét, s ahogy lassan a kamera felé fordul, fényszórókkal vakítja el a nézőt, ezzel is fitogtatva dicső hatalmát és ragyogását.


Minden tiszteletünk tehát a takarítógépek urának és parancsolójának, ünnepséget is rendeztünk gyorsan a tiszteletére. Tűzijátékot e jeles alkalomból mindenképpen szerettünk volna, és szerencsére a versenyzők között akadt olyan, aki éppen azt gondolta, ezzel tudná a lehető legjobban prezentálni éjszakáját. Most fel is használjuk, köszi!

2 komment

Címkék: munka youtube éjszaka nyereményjáték tüzijáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr87743609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AmrusDa 2008.11.02. 11:17:16

Nagyon állat lett ez a post, gratula!! Hol van a többi jómunkásember??Szívesen megnéznék egy mondjuk egy éjszakai mosópot csomagoló műszakot, vagy utcaseprést stb...Előre munkások! - ha már Kuba, ugye...;-)

PAPP GYULÁNÉ 2008.11.10. 14:12:26

EZ NAGYON SZÉP VOLT.SZERETNÉK SOK SZÉP TŰZIJÁTÉKOT LÁTNI MINDEN NAP.
süti beállítások módosítása