A Hülye Táncok Minisztériuma

2008.10.30. 16.53

2009-ben a hülye táncok komoly állami támogatásban részesülhetnek. Ehhez persze minden régiónak saját fejlesztési tervet kell benyújtani a Hülye Táncok Minisztérium Regionális Fejlesztési Osztályára, ahol tapasztalt szakértő bizottság, független uniós megfigyelőkkel közösen választja majd ki a megfelelően hülye táncot. Szerencsére a Rumbumm sem maradt ki a jövő irányzatainak megfigyeléséből, elsőként mutatjuk be a jövő mozgáskultúrájának úttörőit:


A következő képsorokon pedig már a pályázat győztesét ünnepli a többi versenyző, végül közös léggitározásban tör ki a 2009-es Hülye Táncok Minisztériuma pályázat egész stábja. Körülöttük a Teljesen Normálisan Ülők Minisztériumi Szakszervezete, és a Dolgokat Bambán Bámulók Országos Tanácsa látható, akik később hivatalosan is elhatárolódtak a hülye táncoktól.


Hírösszefoglalóval legkésőbb holnap jelentkezünk ismét. Aludjanak jól, vigyázzanak magukra, regisztráljanak a Rumbumm nyereményjátékára és utazzanak Kubába! Aviszontlátásra!

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube videó buli tánc nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr49740849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása