A világ legizgalmasabb videója

2008.10.28. 15.34

Végre megtaláltuk! Hosszú és kimerítő munka volt, de a Rumbumm versenyzői között mégiscsak sikerült. Az alábbi videón Marbella forgalmas útját láthatjuk. Azt viszont már csak kevesen tudják, hogy a volánnál éppen Sir Sean Connery ült (spanyol birtokára igyekezvén), aki aznap inkognitóban Budapesten járt, Kiszel Tünde fehérnemű-gyűjteményét tekintette meg Michael Jackson és Dalai Láma társaságában. A visszaúton egyébként egy jazz trió alapításának lehetősége is felmerült közöttük, de végül csak ettek egy vanília fagyit és galambokat simogattak az út szélén.

Az éjszaki dugóban lovas rendőrök terelték a forgalmat, mert a közkedvelt spanyol város 28 kilométeres tengerpartján egy repülő csészealj ereszkedett le az égből, és az első, hivatalosan is észlelt, regisztrált és sörrel itatott földönkívüli kapcsolatot teremtett María Eugenia Sánchez Rodríguez de López Campos nevű 43 éves büféssel, majd meztelenül megmártózott a habokban. Mindeközben Marbella belvárosában az egyik templom szobra Javier Bardem alakban kezdett el könnyezni, és egy évtizedek óta nem használt EAW - 7695E típusjelű német rádiókészülék magától bekapcsolt, majd két hétig visszafele játszotta Vico Torriani „In Einer Kleiner Konditorei” című örökzöld slágerét.

Sajnos ezekből semmi nem látszik a videón...


...és így már nem is olyan izgalmas. Egyáltalán nem.

Szólj hozzá!

Címkék: youtube utazás videó spanyolország autó rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr34736733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása