Állatokkal bármit

2008.10.27. 15.13

Még a blog indulásakor feszegettük azt a kérdést, hogy bizony nem árt egy tematikus versenynél, ha az indulók megpróbálják magukat legalább alapszinten tartani a kiírás alapjaihoz. A "Mutasd meg az éjszakád" persze igen szabadon értelmezhető dolog, de semmiképpen sem jelenti azt, hogy "Mutasd meg a tévéből felvett kedvenc rajzfilmedet, amely egészen biztosan nem a te szellemi terméked, de azért felnyomod, hátha nyersz vele egy ajándékcsomagot". Nagyon könnyű összekeverni a két üzenetet, ám mégsem egyformák.

(Igen, megint kaptunk egy rajzfilmet, amit nagyon szeretünk, de nem fogjuk kitenni)

Aztán akadnak még olyanok is, akik nem rajzolt állatokkal, hanem igaziakkal kívánnak hatni a nagyközönség szavazási ingerére, mint például a következő alkotás beküldői. Az állatkerti kölyökoroszlán édi-bédi, cukorfalat, üntyüm-püntyüm manifesztációja minden családanyát, kislányt és 50 feletti portást meghat...


Kaptunk még egy fél perces szösszenetet egy izlandi lovaglásról is, amelynek annyi értelme volt, mint egy művészmoziban Barátok közt maratont tartani. De állatokkal ugyebár bármit el lehet adni, nem?

És végül ugyanaz a recept, de most aranyos majmokkal, akik a frászt hozzák a gyerekekre. Bámulatos!


Elég volt már, ugye?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr66734471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anikó 2008.10.28. 09:47:33

Nem tudom, hova írjak ezzel kapcsolatban: regiztem, töltöttem fel videót is pár napja, de nem látom az oldalon. Mi a teendő? köszönöm!

zom 2008.10.28. 09:58:50

Van egy rövid, 32 perces videóm, amin egy csiga végigmászik egy R-GO bakelitlemez hátsó borítóján. Aggódva kérdezem: ezzel szerintetek érdemes neveznem?

Ce Rum Bumm · http://rumbumm.blog.hu/2008/10/17/szajbaragunk 2008.10.28. 12:45:20

Kedves Anikó,

Javaslom olvasd el az alábbi közleményt:

rumbumm.blog.hu/2008/10/17/szajbaragunk

Azok a videók jelennek meg a versenylistán, amelyek nevében (title) szerepel egybeírva a

rumbummvideo

szó.

Gabi 2008.10.31. 14:00:16

Akkor ezek a videók most nem is versenyeznek?
süti beállítások módosítása