Mormota részeg és a gitárhős

2008.10.22. 12.58

Az alábbi alkoholmámoros ifjúsági gyűlésen jól látható az a pszichológiai probléma, amely szerint egy pörgő társaság nem tud mit kezdeni a belőle tragikus hirtelenséggel kivált, elájult emberrel. Ilyen esetekben két embertípus mutatkozik meg, az egyik mindenképpen szeretne valami megalázót tenni az eszméletlen felebarátjával, a másik csitítgatja az előbbit, hogy inkább ne. Az öngyilkos merénylők elszántságával berúgott alany meg csak alszik csendesen, miközben az operatőr is megunja szépen lassan a tetszhalott feletti harsány jókedvet, és a konyhába fordul új élményekért. Itt a legszebb pillanat a virsli főzésről folytatott bizonytalan eszmecsere: kiderül, hogy ma már szakács kell ahhoz, hogy megmondja, mikor van kész a virsli, és vajon melyik fajtának kell levenni a bőrét főzés előtt. Közben az ájult részeg felett mulatozó bajkeverők hangja átsejlik a konyhai brigád amatőr Stahl Judit performansza mögül, a virslik meg még félig nyersek. Lett volna több ötletünk is a folytatáshoz, de ennyiben kimerült az üzenet, vagy lemerült a kamera. Sosem tudjuk meg.


A Rumbumm videók között találtunk mára egy másik gyöngyszemet is, ahol egy Guitar Hero mintára kifejlesztett zúzás rövid montázsa tekinthető meg, már-már művészi prezentációban. Főleg, hogy végig teljes csönd kísérte a fejrázást. Vagy mindenki beteheti ide saját zenéjét, vagy egy buddhista metál koncertnek lehetünk szemtanúi, ahol már rég rájöttek, hogy valójában NINCS zene. Mindenesetre a mozgás parádés, tessék figyelni a rock&roll életérzés pantomim játékát.

Szólj hozzá!

Címkék: zene gitár youtube videó buli party guitar hero házibuli rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr72726312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása