Férfitánc, öngól vasárnapra

2008.10.19. 22.31

Ha és amennyiben egy török diszkóban összegyűlt fél tucat férfi szórakozása érdekesnek tekinthető, akkor ez egy nagyon érdekes videó. A videóhoz mellékelt comment szerint "partyyyyy transfesztita énekessel" látható ezen a kis szösszeneten:


Hát mi "transzfesztita" énekest bizony nem láttunk. Kerestünk tranvesztita énekest is, az sem sikerült. A férfiak meg csak mulattak fesztelen, járták a körtáncot, és már vége is lett ennek az egy percnek, melynek emlékére újabb egyperces csönddel adóztunk. Két perc telt el így az életünkből, amelyet felesleges dolgokra fecséreltünk el.

Aztán megnéztük ezt a videót is, amely szintén versenyzőként érkezett a Rumbumm versenyre, ám nem nagyon értjük a sporttévéből kimásolt rettentően cikis öngól és a "Mutasd meg az éjszakád" felhívás közötti kapcsolatot, de kik vagyunk mi, hogy gátat szabjunk az emberi fantáziátlanság szabad szárnyalásának.

Szólj hozzá!

Címkék: sport youtube foci videó buli tánc rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr78722242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása