Minden áron macska?

2008.10.15. 23.38

"Ne csak a macskádról készíts videót - Mutasd meg az éjszakádat!" Ezzel a jelmondattal indult el a RumBumm verseny hírverése, ennek ellenére az első jelentkezők valamiért különös macskafétissel megbabonázva láttak munkához. Jött egy Tom és Jerry rajzfilm - amúgy általunk imádott rész, amikor éjszaka akar az egér zabálni -, de azért lássuk be, ez kicsit olyan, mint drámaíró versenyen Shakespeare darabbal indulni. RumBumm, vagy amit akartok!

 

Aztán itt ez a macskás videó is, ahol ugyebár ott a  "ne csak a macskádról készíts videót" macska, és persze "mutasd meg az éjszakádat" nappal. A lázadás egyébként egyáltalán nem rossz dolog, értjük mi a lényeget, és értékeljük is. De a közönség dönt, és ezt nem árt szem előtt tartani, amikor eldönti az egyszeri nevező, hogy mivel is méretteti meg magát a Youtube videók között. Szóval hajrá emberek, rajtatok a világ szeme, ömlesszétek fel a mozgóképeiteket az arcunkba, és ha már macskához ragaszkodtok, legalább beszéljen, mint ez:


Ha azonban mosolyt akartok csalni a hétköznapokban megfáradt arcokra, érdemes valami olyan videót összekapni, amivel maradandót alkottok rohanó világunkban. Mint például a Heavy Metal Farmer, amely legalábbis széles vigyorra, ha nem ordas röhögésre sarkallja a nézőt. És mielőtt bárki belénk kötne: igen, tudjuk, hogy itt is nappal van. De sötétben is ugyanilyen vicces lenne:

1 komment

Címkék: játék youtube humor videó éjszaka macska nyereményjáték háziállat rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr55716172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trabicsekes 2008.11.08. 08:50:35

A cicusok Jók! z ürgének csak egy kolomp kéne a nyakába és ö lenne a vezér bika!
süti beállítások módosítása