Szombat esti gáz

2008.11.15. 17.21

Nem is akarjuk nagyon rabolni az időtöket, nyilván mindenki valami buliba készülődik éppen, de találtunk két olyan videót is versenyzőink között, amelyek arra lettek tervezve, hogy megmutassák az éjszakát, amolyan szombat esti hangulatfokozó jelleggel. Kár, hogy ebből nem sok jön át, de akkor is köszönet jár érte, mert legalább a verseny lényegét sikerült megérteni, feldolgozni, integrálni, és ez a mai világban már teljesítménynek számít. Ja, és sehol nincsenek macskák...


Mondjuk azt nem egészen értjük, hogy Sacha péntek éjszakáját bemutató montázs miért éppen egy lírai Green Day számmal fut, kicsit kellemetlenül érzi magát tőle a néző. A boldog fiatalok elúszó képei mintha fiatalságunk múlandóságát üzennék a "Time Of Your Life" melankólikus hangjaival. Mi legalábbis nem éreztük az átütő életkedvet, de reméljük, Sacha ezt nem veszi zokon, egy temetési szertartásnál azért még mindig jobb volt a hangulat.


Ez a mű már sokkal inkább hasonlít valami életigenlő alkotáshoz, egyfelől a zenei aláfestés is feszesebb lett, másrészt a fotókból összevágott kisfilmen számtalan fátyolos tekintetű, buli-örvényben lubickoló fiatal mutatja meg nekünk rosszabbik arcát. Külön kedves, hogy a végén fel is vagyunk kérve szépen a szavazásra, ha már kibírtuk az alkoholos (de)generáció hattyútáncát, akkor adhatunk akár öt csillagot is.

Vagy elmehetünk büdös gyorsan bulizni, megmártózhatunk a szombat este forgatagában, és készíthetünk videókat, hogy tovább bővüljön a Rumbumm színes palettája. Ne vesszen el senki harci kedve, messze még a verseny vége, és akár egyetlen nap alatt is meg lehet változtatni mindent. Csak olyat kell alkotni, amire fel is figyel a plebs.

6 komment

Címkék: zene youtube videó green day buli party tánc nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr77770577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kismartech 2008.11.15. 18:37:52

Úgy ahogy teccik mondani!Irány a szombat éjszaka!Mindenkinek jó bulizást!Üdv:Janika

nsparks 2008.11.15. 20:40:23

Hagynátok hogy egy ilyen kaliberű video nyerjen?

Kismarton János 2008.11.15. 22:50:48

Tisztelt szervezők!Szerintem inkább bízzátok a szerencsére a nyertest!Aki támogatja az ötletet ide írjon!

nsparks 2008.11.16. 11:20:01

Egy ekkora nyereményt nem a szerencsére kellene bízni...

Kismarton János 2008.11.17. 22:31:19

Sacha a csapat teljesen együtt van a zene tényleg gáz!Egyébként királyak vagytok!Üdv:Janika
A következő csapatnak jó a muzsika a képek is tutik cska a szavazást nem kellene tulzásba vinni!
süti beállítások módosítása