Barack Obama őrült győzelmi tánca

2008.11.05. 15.02

Ma reggel a sajtó csak attól volt hangos, hogy Barack Obama, az USA új elnöke tartott beszédet az illinoisi Chicagóban. Mi azonban más anyaggal is tudunk szolgálni a friss hírekre éhes tömegeknek, ugyanis hozzánk került egy felvétel, ahol Obama elképesztő táncot is lejt, amit muszáj mindenkinek látnia! Egyébként meg csak gratulálni szeretnénk neki, és persze az alábbi videó készítőjének is, aki végre alaposan megnevettette a Rumbumm stábot, így nem kell erőlködnünk valami vicces felvezető megírásán, mert ez úgyis eladja magát. Kicsi angol tudás kell hozzá, de tényleg csak kicsi...


És ha már amerikai elnökválasztás, csillagos lobogó, meg USA-láz mindenütt, akkor bemutatunk egy másik olyan versenyvideót, amely New York utánozhatatlan hangulatát adja vissza, ráadásul egészen kellemes, muzsikával fűszerezett videó-montázs formájában. Szóval jöhet egy virtuális kirándulás a városban, amely sosem alszik, és akkor adtunk a napi politikának, meg az utazási rovatnak is - szépen lassan önálló sajtótermék is lehet a Rumbumm. Na tessék nagyokat pislogni, ez itt bizony New York!

Szólj hozzá!

Címkék: amerika new york youtube utazás usa videó barack obama rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr8751440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása