Nem minden az, aminek látszik (Izland támad!)

2008.11.03. 16.54

A hétfőkkel az a baj, hogy az ember mindent nehezebben tud befogadni, nem mindent lát úgy, mint ahogy kellene. Ennek eredményeképpen a versenyvideók bámulása és véleményezése is sokkal groteszkebb lesz, mint más napokon. Persze ha meglátjátok, hogy milyen új darabok estek be a Rumbumm kollekcióba, akkor érteni fogjátok, hogy miért is nehéz nekünk a hétfő.


A helyzet az, hogy Izland titokban elfoglalni készül hazánkat. A hozzánk beérkezett szigorúan titkos nemzetvédelmi jelentés szerint éppen a Hősök terén próbálják elrejteni kedvenc gleccserüket, hogy a hatalomátvétel után itt építsék ki központi bázisukat. A nagykövetség azonnal cáfolta az értesülést, állításuk szerint ezen a videón nem gleccser látható, hanem titokban kiszivárgott mikroszkópikus felvétel Medveczky Ilona hátáról. Ám mi inkább az invázióról szóló híreknek hiszünk, ugyanis ezt a verziót támasztja alá a következő videó is:


Jól látható, hogy az éjszakai terepszemle végén megjelenik a rumosüvegnek álcázott titkos izlandi kommandó egyik tagja is, miközben gyanúsan nézve felméri, hova is férne el az első videón látott méretes gleccser. Persze hivatalosan senki sem erősítette meg feltételezésünket, de az összesküvés-elméletek korában nem maradhatunk le mi sem. Ha majd jégcsákánnyal kell közlekedni a belvárosban, senki ne mondja majd, hogy mi nem szóltunk előre.

Hétfők...

1 komment

Címkék: budapest youtube utazás videó nyereményjáték izland rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr34747723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trabicsekes 2008.11.07. 08:47:29

Gyönyörű a Hősök tere éjszak,csak a pia nem oda való!
süti beállítások módosítása