Támad a cukiság faktor

2008.10.29. 13.36

Ha ez most egy gyerek-cukisági verseny lenne, akkor Stolh Buciként érne össze kezünk a mindennek végét jelképező mappával, lefújánk az egész fesztivált, úgy, ahogy van. Az itt látható Zénó ugyanis tuti befutóként vinné el a fődíjat, mivel nem csak genetikailag szerencsés (vagyis szép) babáról beszélgetünk, hanem a csomagolt kenyérrel vívott éhes csatája is szívet melengető, mosolyt fakasztó, szülői ösztönöket cirógató látvány. Zénó tehát kiérdemelte a Rumbumm legaranyosabb pöttöm versenyzőjének járó különdíjat, ami ugyan csak eszmei érték, de évek múlva biztos büszke lesz arra a dokumentumfilmre, amely ország-világnak bemutatta hősies küzdelmét a fóliával. Kellett ez már nekünk is, mint egy falat kenyér Zénónak.


A szénhidrát habzsolása után következzék egy kecses kanyar, vissza az "állatokkal bármit" közhelyhez, azon belül is a végletekig elcsépelt "de édes a cicám megalázó helyzetekben" szerű videókhoz. A macskafétis újabb gyöngyszeme egy motoros bukósisakban nevelt cica, aki aszkétákhoz méltó nyugalommal és játékossággal viseli a kínzást, ráadásul neki sem kell a szomszédba mennie a cukiság faktorért.


Ma ilyen állatsimogatós, babaetetős, rózsaszínfelhőcskés napunk van. Holnaptól sokkal durvábbak leszünk.

1 komment

Címkék: youtube gyerek videó macska cuki baba nyereményjáték háziállat rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr19738534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trabicsekes 2008.11.07. 08:58:51

Zéno valóban egy gyönyörű pici baba, de akkor milesz ha sikerül ma nylont eltépi és le nyeli!
süti beállítások módosítása