Na, csináljad!

2008.10.25. 16.37

Ezzel a felszólítással rögzítette egyik kedves versenyzőnk a következő videót, ahol egy kedves családtag/barátnő/statiszta látható, ahogy az alkonyzónában eljárja kedvenc táncát. A szürke bérház apró szobájában megelevenedő Lord of the Dance árnyjáték számtalan kérdést vet fel az emberben. Ezek nagy része leginkább amolyan Madách féle "Megy-é előbbre majdan fajzatom?" kirohanások, de elmerengtünk az ír zene jelentésén, az arctalan árnyalak romantikáján és a "Na, ennyi volt" szavakkal formázott rezignált búcsú fájdalmán is.


"Sejje hujja hajj" - ezekkel a szavakkal címezték e művet, és talán e három szó sokat mondó, mögöttes jelentése tükrözi legjobban azt a vizuális gyönyört, amelyben részünk lehetett a táncoló családtag/barátnő/statiszta videóját megkönnyezve. Egyébként a Rumbumm versenyen nagy ötlet lenne, ha ez a titokzatos árny különböző stílusgyakorlatokat mutatna be táncokból, vagy elbalettozná a Vissza a jövőbe trilógiát. Várjuk tehát a további jelentkezőket, munkákat is, mert sosem lehet tudni, melyik út vezet Kubába.

3 komment

Címkék: vicc youtube humor videó tánc nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr31731248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hegyi Dóra 2008.10.26. 16:30:44

He az az öngól gyönyörű hallod az ficak volt:))

Hegyi Dóra 2008.10.26. 16:32:53

He mivolt ez ez a hattyúk tánc:))))xdhogy íjeggyé meg

AmrusDa 2008.10.26. 18:09:05

Öcsém sztem még a linket is körbeküldi, hogy nézd már fent vagyok a TVben, ja bocs az interneten...
süti beállítások módosítása