Egy tisztább versenyért - Érdekes fordulatok...

2008.12.04. 14.35

Aki még látogatja az oldalt, bizonyára észrevette, hogy több videó (köztük a nyertesnek kihirdetett Unknown Places című anyag is) eltűnt a Youtube rendszeréből. Ennek oka igen egyszerű: a YouTube felhasználói feltételek megsértése miatt kerültek kizárásra.

Bizonyos szempontból jóhiszeműek voltunk, amikor kihirdettük a győztest a vasárnap éjféli eredmények alapján, de nyilván nem akarunk úgy tenni, mintha nem figyeltünk volna azokra a hangokra, amelyek megkérdőjelezték a verseny tisztaságát. Ezért is kértük a Google-n keresztül Youtube mérnökök segítségét és a Mountain Viewi központ lelkiismertetes munkájának köszönhetően látványosan megindult a gyomlálás, ezt ti magatok is láthatjátok az oldalon. Sajnos jelen helyzetben már nem áll módunkban mérlegelni, hogy különböző manupulációk nélkül mi lett volna a végső sorrend vasárnap éjfélkor, könnyen elképzelhető, hogy a tiszta szavaztok alapján is nyerhettek volna a top helyezettek, de ezt már sajnos nem fogjuk megtudni, amelyik videót kizárták a YouTube-ról, annak már nincs esélye a kubai útra.

Ezért most jelenleg nincs győztes. Folynak a vizsgálatok, és addig nem is mondunk már semmit, amíg nem vagyunk biztosak a szavazatok tisztaságában. Sajnáljuk, hogy ez van, de nem mi fogjuk kínosan érezni magunkat a nem tisztán játszók miatt. Nyeremények vannak, és azok meg is találják gazdáikat hamarosan, de ezekről pontosabban csak a későbbiek során mondhatunk bármit is.

Annyit tudunk vigasztalásként mondani, hogy az eltávolított videók gazdáit nem zárjuk ki a sorsolásból, mivel azért a videó nélkül regisztrálók is játszanak, tehát a Toshiba nyereményekért versenyben vannak, illetve a Nivea ajándékcsomagot minden videó feltöltő megkapja - elismerve a Rumbumm versenyben tett erőfeszítéseit.

Nézzetek ide vissza, mindenről beszámolunk majd, természetesen a végső és hivatalos nyertesről is.

55 komment

Címkék: youtube videó szavazás nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr95804069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bettus 2008.12.04. 16:30:29

Azért én azt meg szeretném kérdezni, hogy milyen jogon törölták az utolsó órában feltöltött videómat, illetve a többit, pl az Altatót, és a kémány fiúkat, hiszen azokat csak a Nivea ajándékcsomagokért töltöttem fel. Eszembe sem volt nyerni velük. Nekem semmi közöm sincs a csaló videókhoz! Egy videóm maradt meg, a tűzbe hoz. Azért kíváncsi lennék az indoklásra, még ha meg is kapom az ajándékcsomagot.

Rumbumm 2008.12.04. 16:44:18

Szia Bettus,

Rákérdeztünk a Google-nal a valóban alacsony szavazat számmal rendelkező videók eltávolítására is, sajnos nekünk sem adnak ki részletes információkat, éppen a Te, illetve az összes felhasználó adatkezelésének maximális biztonsága érdekében. Manuálisan vizsgálják át a videókat és amelyik valamelyik ponton megsértette a YouTube felhasználói feltételeit, azt eltávolítják, de az okokat velünk sem közölték..Viszont, ha kíváncsi vagy rá és írsz nekik egy emailt, illetve visszajelzést, akkor Neked fognak válaszolni:

help.youtube.com/support/youtube/bin/request.py
üdv:
Rumbumm

Bettus 2008.12.04. 16:46:52

Köszi szépen a választ, akkor megpróbálom felvenni a kapcsolatot a google-al! Remélem végére tudok járni a dolognak.

fairplay 2008.12.06. 15:45:45

Köszönöm, hogy tisztességesek vagytok!
Remélem, tényleg az a videó nyer, akire a legtöbb személy szavazott!

szgna 2008.12.06. 22:17:09

Ha ennyire komolyan veszitek azt, hogy melyik videó tetszik a legtöbb embernek, akkor csináljatok olyan szavazási rendszert, ahol kevesebb esély van a csalásra.(Ezt szerintem már a legelején meg kellett volna tennetek!) Aztán szépen indítsátok el a szavazást újra úgy, hogy az összes korábban benevezett videó részt vegyen ismét a versenyben... Talán így nem kell majd csaláshoz folyamodniuk azoknak, akik egy igényes videót készítettek, csupán azért, mert egy igénytelen videó benevezői több munkát fektetnek a saját maguk csúcsra juttatásába, mint a gagyi filmjük elkészítésébe.
Teljesen korrekt körülmények között is azok nyerték volna meg, akik így, a tisztátlan versenyen fölháborodva, ahhoz a módszerhez nyúltak, amihez igénytelen versenytársaik. Alapvetően a hiba a szavazási rendszerben volt!

Karesz 2008.12.07. 10:10:59

Muhaha szgna! Ezt ugye te sem gondoltad komolyan! :D:D
De poénnak jó volt!

szgna 2008.12.07. 13:21:36

És mi volt ebben szerinted a poén? Szerintem annyira nem poén, hogy egy gagyi videó készítői annyit szavaznak magukra, hogy arra késztetnek mindenkit, hogy hasonlóan így tegyen...

Karesz 2008.12.07. 14:16:16

Mi az hogy arra késztetnek?! Ha valaki csal akkor az feljogosít téged arra hogy te is csalj?! Ugye ezt nem gondolod komolyan? Ha nem csalt volna az állítólagos legjobb videód tulajdonosai, akkor máris megnyerte volna a versenyt. Már az elején megmondták a szervezők, hogy a csalókat ki fogják zárni. Vessen magára az aki ezután is csaláshoz folyamodott! Most már ne gyere ide magyarázni az okokat. Aki csalt az megkapta a bűntetését és meg is érdemelte! Ez így korrekt!

Auron 2008.12.07. 14:34:06

hát ezek a csalások ide meg oda ezt azért érdemes emlékeztetöül elolvasni ujra :
"KIHIRDETJÜK A GYŐZTEST!"
"Nagyon szoros versenyben, de végül nyert az Unknown Places című videó, amely - legyünk őszinték - valóban megérdemelte az első helyet."

na a LEGYÜNK töl érdekes a dolog mer ha ilyet irnak
egy videorol az már megérdemel egy különdijat !!
(persze lehet ez egy betanult szöveg kihagyott részekkel ahova a nyertes nevét/cimét irják ; de ebben az esetben kiváncsi lettem volna hogy ráirják e ezt arra a viedora amelyen egy BUDIN egy vodkásüveget látunk meg egy emelkedö poharat(csak hogy tisztázzuk ez lett a második =D és ezt linkelik-e be és utánnairják e hogy NA UGYE, HOGY GRATULÁLUNK?! =D , na szal az unknown Places legalább össze volt vágva meg megszerkeztve szal VAN BENNE MUNKA )ja és csak ugy elszemezgettem a többi TOPLISTÁSON amelyek.... namármost ennek a "videoversenynek" nagyjábol az lett volna a célja hogy szlogen: MUTASD MEG AZ ÉJSZAKÁD! na ezt nem ecsetelem tovább láttam én itt két amerikai komikust meg kisbabát(na aki vele éjszakázik remélem hogy csak altatódalt énekel =D XD) meg egyebeket amelyeknek semmi köze nem volt ehhez; persze NAGYON SOK JOT IS LÁTTAM!!!

Karesz 2008.12.07. 20:38:37

Látom most vesztek részt ilyen versenyben először. Ugyanis ezek sosem arról szólnak, hogy melyik a legjobb videó. Nézz körül kicsit az interneten, a többi videófeltöltős és szavazós versenye. Én már résztvettem 4-en, úgyis mint versenyző, és úgyis mint lebonyolító. Mindegyiknek ugyanez lett a vége. Egymásra mutogatás, csalással vádlás... Az egyik versenynek még a díjátadója is botrányba fulladt.
Ez van. Az élet majd megedz titeket is, és rájöttök hogy nem mindig fair.
Igen, jó volt a videótok, sokan gratuláltak is érte, ezt senki sem vitatja. Csak épp ezen a versenyen nem az számított hogy mennyire jó. Mert akkor szakmai zsűri döntött volna. Viszont volt egy versenyszabályzat, melybe beleegyeztetek amikor neveztetek a videótokkal, ami kizárta a csalást, és kinomdta hogy az nyer, akinek a legtöbb szavazata van, és nem az, amelyik megérdemli a minősége alapján.
Kihírdették ki a győztes, ez így van. De sajnos az is kiderült hogy csalással nyert, ami pedig autómatikus kizárást jelentett a játékból.
Ezen már kár rágódnotok srácok! Ez van. Okultatok belőle, legközelebb majd másként csináljátok.
Több is veszett Mohácsnál.
Egyébként ha jól tudom valamilyen Pácsi filmfesztiválon nyertetek a filmetekkel, szóval el lett ismerve mint kisfilm.
Ez persze nem azt jelenti hogy a szervezők nem hibáztak. Mi már jobban csináljuk ezeket a versenyeket, így 4-gyel a hátunk mögött. De mi is beleestünk minden hibába, mire rájöttünk a csalhatatlan megoldásra.
Hidd el, nekik is elég fejfájást okoztak a játékosok nem csak nektek.

Karesz 2008.12.07. 20:42:43

Végigolvastam a kommentemet, és még mielőtt félreértitek, nem a csalhatatlan csalási módra jöttünk rá, hanem hogy hogyan kell úgy videó feltöltős versenyt szervezni hogy azon ne lehessen csalni.
:))

Auron 2008.12.07. 21:13:10

hát elsönek csak annyit hogy nem én csináltam a vidit >_> de ez édesmind1 amugy meg a csalást kizárolag nagyon nagy ész kell hogy ne a manipulálhato szavazatokkal lehessen nyerni hanem fogjanak meg 10 embert akiket zsürinek hivnak majd =) és az is jobban szuperál (de ti biztos jobban tudjátok 4 versennyel a hátatok mögött =) )
amugy nem vitatkozom csak kommentálok mer mint már mondtam (sajnos) semmi közöm a vidi készitéséhez
amugy ez tényleg ilyen süllyedő hajó effektus
szal annyit mondok remélem átment hogy mire gondol ok az elözö kommentemben! NA CSÁ =D

Andor 2008.12.08. 09:37:53

Szerintem nincs csalhatatlan rendszer, a Karesz rendszere is biztos lyukas, csak nem tud még róla.

Megmondták a szervezők, hogy a győztes le lesz ellenőrizve és csaló nem fog Kubába utazni, függetlenül attól milyen frankó videóval nevezett. Így is lett.

Ha én becsületes versenyző vagyok, akkor egy csaló láttán nem kezdek el én is csalni, hanem jelzem a csalás gyanuját a szervezőknek.

Olyan pont nincs a szabályzatban, hogy ha valaki csal, akkor csaljon bárki nyugodtan. Sőt.

Mivel volt bátorságuk a szervezőknek, hogy a győztes videót is kizárják csalás miatt, ezért úgy gondolom tisztességes verseny volt, mindenki azt kapta amit érdemelt.

A becsületes győztes utazik Kubába, nem egy csaló.

Auron 2008.12.08. 20:36:41

"A becsületes győztes utazik Kubába, nem egy csaló."
ja és egy pocsék videot visz magával amivel égethetjük magunkat, alig várom hogy a tv ben is bemutassák =D XD

Nándi 2008.12.08. 20:56:54

Miért mutatnák be a TV-ben? Látom nagyon nem olvastad el a játék feltételeket, ugyanis a játék vége után a szervező megsemmisíti a videókat.
Olvassál már egy kicsit mielőtt hülyeségeket beszélsz, mert már fárasztó a sok dumád!
A videó meg olyan amilyen! Már többen írták előttem hogy EZ A VERSENY NEM A VIDEÓ JŐSÁGÁRÓL VAGY ÉPPEN NEM JÓSÁGÁRÓL SZÓLT! FOGD MÁR FEL!!!

"A nyereményjátékban beérkezett Pályázatokat a Student Kft. a játék lebonyolítását követően a törvényileg előírt módon megsemmisíti."

A youtubeon persze fent marad, de onnan is bármikor leszedheti a készítő.
Jó lenne ha abbahagynád már a kmpányolást a csaló videó mellett, mert rossz helyen jársz barátom! Itt senki sem látja szívesen a csalókat!!!

Auron 2008.12.08. 21:51:24

1. nemvagyok a barátod
2. ugyanugy leirhatom a véleményem
3. fárasztalak ? ember menj aludni ja és ne olvasd el pffff
4.nem akartam de: KURVÁRA LESZAROM MEIK NYER!
5. OKÉ akkor nekem is neveznem kellett volna David Hasselhoff Jump in my car klippjével és még lehet hogy nyertem volna is (SZÁNALOM)
6. csaló? te NOOB fogd már fel hogy nem is neveztem a versenyre xD

nsparks 2008.12.08. 22:34:04

akármire is jutnak a rumbumm szevezői az Unknown Places a legjobb klipp az összes között, erről semmi kétség.

BraverX 2008.12.09. 02:11:01

lol Nándi "Látom nagyon" NINCS humorérzéked !!!
"A nyereményjátékban beérkezett Pályázatokat a Student Kft. a játék lebonyolítását követően a törvényileg előírt módon megsemmisíti."
-Nándi, van kutyád ...?(mondjuk senkit nem érdekel)
"Olvassál már egy kicsit mielőtt hülyeségeket beszélsz, mert már fárasztó a sok dumád!"
a tied se jobb, ahelyett hogy vmi értelmeset hozzászólnál, random embereket flamelsz ^^
-------------------------------------------------
am ténleg tökmind1 mit irunk itt , majd a bizottság eldönti mi lesz, de attól még írhatunk :), amit csak akarunk
ha nem tudsz magaddal mit kezdeni vetkőzz le és őrizd a ruhádat.....
a net sosem volt biztonságos, az a tuti ha az ember személyesen szavaz vmire,mert ugyebár 'magunkból' csak [1] van

stereo 2008.12.10. 15:41:38

idézem a blog írót:

"A világjáró meg a pankrátorok
2008.11.29. 20.17" cikk záró sorai:

"És szavazzatok magatokra, másokra, bulizzatok elegánsan, legyetek szépek! Szép estét!"

Ezt írta a rumbumm, tehát arra buzdította hogy szavazzanak a feltöltők magukra. Ez szörszálhasogatás nyílván, de nagyon dobálóztok itt a "csalás" szóval, de nem vagytok tisztában hogy mit nevezünk itt csalásnak. Az első 3 video a következő módon járt el, uj regisztrációk, szavazat a videóra. Na most rumbumm szabályzatot idéznék megint: "egy felhasználó csak egyszer szavazhat", ezt nem lehet megszegni mivel a youtube rendszere nem enged egy felhasználó által több szavazást leadni, ez tény, próbáljátok ki. Na most hol van az leírva hogy egy ember nem készíthet több regisztrációt? Példának okáért egy nyugdijjas otthon lakóit beregisztrálja az illető azzal az indokkal hogy ők nem tudják kezelni a gépet. Szóval csalásról nem ebszélhetün kegyértelműen, mert nem törte fel senki a rendszert. A videó aminek több szavazata volt mint nézettsége egyszerüen magyarázható, nem kell hekkerkedésre gondolni, a srácoknak nem volt dinamikus ip címük így nem nőtt a nézettség minden frissítéskor. Ennyit tehát a csalásról, az unknown places pedig egyértelműen a legösszetettebb videó! A kizárásról annyit hoyg a youtube se isten hogy valós igazságot tegyen, mert már említettem nem tilos több regisztrációt csinálni, és mivan ha 1000ember csinált fejenként 10 regisztrációt? Egyébként meg a verseny 30-án lezárult addig senki nem volt elég okos a rumbummnál hogy rendet tegyen, utolag pedig könnyű okosnak lenni...

Andor 2008.12.10. 17:35:05

stereonak részben igaza van, nem a csalás, hanem a Youtube felhasználói feltételek megsértése a lényeg.

A Youtube mérnökei nem részletezik az okokat, hanem szó nélkül törlik a problémás videókat (persze nem azonnal).

Az biztos, aki nem "buherálja" a youtube rendszerét, azt nem szokták kizárni. Aki pedig a "szavazatoptimalizálás" rögös útját választotta, az kiesett. A tisztességes verseny alapfeltétele, hogy ne lehessen tisztességtelen eszközökkel nyerni. Valószínűleg ezért nem zsűri döntött és nem egy hazai videomegosztón volt a verseny.

Kétségtelen, hogy az unknown places volt az egyik legjobb video, és az is lehet, hogy az ismeretlen "szavazatoptimalizáló" sározta be az unnknown places szavazatokat.

Akinek nincs vaj a füle mögött, már biztos írt a Youtubenak, hogy rakják vissza a videoját.

Úgy látom néhány emberkének fáj, hogy nem lehet trükközni. Illetve lehetett, de következménye lett annak, ha valaki trükközött.

Lehet trükközni, de ne sírjon a szád, ha lebuksz. Ne mást hibáztassál azért, mert most nem jött be a trükköd.

A videofeltöltőknek amúgy a szabályzat szerint jár a Nivea csomag.

tare 2008.12.10. 20:13:16

Sziasztok!

Foleg Andor szervezo Urhoz szolnek, fokent az utolso bejegyzesevel kapcsolatban. Stereonak aki latszik h jogi vegzettseggel bir (vagy vmelyik baratja legalabbis) nem reszben hanem teljesen igaza van jogi szempontbol.

A jatekszabalyzatban semmi nem zarja ki az altala felvazolt "szavazasoptimalizalast", ahogy Andor fogalmaz. Ergo vagy jobban kellett volna megfogalmazni a reszveteli felteteleket es a jatekszabalyt, vagy utolag beletorodni, h ez van, elcsesztuk, maskor ugyesebben csinaljuk. Tobbek kozt egy szoval sem volt irja emlekeim szerint, h ha a Youtube kizarja a nyertest, v barmelyik videot, akkor az nem vehet reszt tovabbiakban a versenyben. Masreszt semmilyen bizonyitek nincs sem a Cerbona, sem a Youtube kezeben hogy csalas tortent volna, es nem is nagyon lesz, mert ahhoz h a szolgaltato kiadja azt h milyen IP cimekrol erkeztek a szavazatok es a magyar szolgaltato kiadja h azt ki hasznalta ahhoz NBHs megkereses kene (amit azert nem osztogatnak meg a Cerbonanak sem:)). Azt megtudni h az adott idoben eppen ki hasznalta a kerdeses IPt dinamikus IP eseten technikailag is kivitelezhetetlen....

Osszegezve ha en a szervezok helyeben lennek nem igazan bolygatnam a temat es szepen odaadnam a gyoztesnek a dijat, mielott az eszbe kap es vmi jofajta este 19:30kor kezdodo pletykamusort megkeres az uggyel kapcsolatban. Nem hinnem h erne ez annyit a Cerbonanak h ezzel kisse lejarassa magat...

Nem fenyegetozni akarok, marcsak azert sem, mert az Unknown Places keszitoihez semmi kozom, inkabb vetelytarsak voltak szamunkra es gratulalok nekik , h 210 szavazattal vittek elottunk a palmat. Szoros kuzdelemben, de megerdemelten nyertek, en odaadnam nekik a dijat.

Ha meg nem kapjatok meg sracok, akkor se bankodjatok, sok ilyen hezagos szavazos verseny lesz meg, ahol osszemerhetjuk majd eroinket!

Udv

KaTa 2008.12.11. 02:12:55

Na és ki megy Kubába? Van egy olyan sanda gyanúm,hogy senki. Olcsó reklámlehetőség volt ez az egész "verseny". :D Ki nyert? A CERBONAAAA!!!

tare 2008.12.11. 08:58:20

Sziasztok!

KaTanak igaza van!!

Meg vmi: tegnap este irtam egy jo fel oldalas hozzaszolast, amiben sok igazsag lehetett, ami a Cerbonanank nem tetszett, mert 2 oran belul toroltek is... Remelem azert paran el tudtatok olvasni

Mi van Cerbona??? Ami esetleg a karotokra lenne es nem jol jonnetek ki belole azt gyorsan kitoroljuk?? Vagy hogy is van ez??? Ezzel gyakorlatilag el is lett ismerve h csupa igazsagok voltak a commentben...., ez ratok nezve igencsak ciki, h finom legyek!

Kezditek nagyon lejaratni Magatokat!!

Udv

Karesz 2008.12.11. 09:53:33

Engem érdekelne mir írtál tare!

Karesz 2008.12.11. 09:54:54

Egyébként 15.-éig kell dönteniük hogy mi lesz az ajándékok sorsa, addig mindenki legyen türelemmel!

tare 2008.12.11. 12:26:20

Szia Karesz!

Akkor kerd meg Andort, hogy rendszergizdakent tegye vissza...

Ugyanis szabad velemenynyilvanitas van szerintem...

Kiveve a Cerbonanal!!

gabims10 2008.12.11. 13:08:12

Azért maradtak ott fent olyan videók, amik nem tisztességesen szerezték meg a szavazatokat. Teszem azt a New York city-s, vagy az Isten szeme... elnevezésű. Ha valaki figyelemmel kísérte a szavazataik alakulását, láthatta, hogy milyen hirtelen periódusokban ugrált a szavazatuk.

tare 2008.12.11. 17:02:16

Gabims10, szted itt meg lesz igazsag??

Kizartnak tartom, sztem a Cerbonanak hagyni kellett volna az egeszet ugy ahogy volt, ha mar egyszer gyoztest hirdetnek nem szabad visszalepni, az olyan hiteltelen...

Mindazonaltal mindenkinek megfelelo, mindenki igazsagerzetevel egyezo dontest ugsem fognak tudni hozni, az egesz csak arra volt jo, h egy kicsit felbolygassa a nyugvo mehkast...

Auron 2008.12.11. 17:38:21

Húú tare keresd már meg azt az irást az elözményekben/hystory-ban mer nagyon érdekelne =D

Andor 2008.12.11. 19:33:04

tare

Nem én vagyok a rendszergizda.

A moderátor törölte ki a nem túl értelmiségi beszólás csokrodat.

gabims10 2008.12.11. 19:41:46

Tare, egyetértek hogy nem fognak tudni olyan döntést hozni, ami mindenkinek tetszeni fog, de nem hinném, hogy csak mert éjfélkor megállapították, hogy kinek van a legtöbb szavazata, azért automatikusan annak kéne adni a díjat aki csalással érte ezt el. És bár még azt is megérteném, ha nem hirdetnének ki nyertest, szerintem annak kéne adni a főnyereményt, akinek a helyzet tisztázása után a legtöbb szavazata marad. Nem ez lenne az a cél, amit eleve kitűztek?

rumbumm 2008.12.11. 20:02:25

Kedves Mindenki,

Látjuk, hogy Tare névvel kommentező kolléga megsértődött, hogy a fotókból összemontázsolt videóját szavatmanipuláció miatt kizárta a Youtube. Már teljes misztikum övezi az „igazságot” mevilágító kommentjét, amelynek ezirányú téves PR-jét nem szeretnénk erősíteni, ezért visszatettük, hogy Ti is lássátok. Akkor nézzük sorban a tényeket:

a versenyben való részvétel feltétele volt a YouTube felhasználói feltételeinek megsértése – ez megtörtént
Ha ez nem lenne elég ok a kizárásra, akkor azért érdemes megnézni a játékszabályzat 5. pontját is, miszerint „A Szervező a Játékból kizárhatja azt a pályaművet, amelyek ETIKAI, faji, vallási szempntból kifogásolható, valamilyen közösség ellen irányuló, az erőszakot vagy szexualitást öncélúan bemutató, közízlést sértő pályaművek. „ Szerintünk a szavatcsalás etikai vétség, amiért ha kiderül önmagában is jogos a kizárás.
A nyertes videót mi is roppantul sajnáljuk, mert annak szerintünk mindenféle manipuláció nélkül is nagyon jó esélye lett volna nyerni, mivel abszolút professzionális volt, de sajnos nem bíztak magukban eléggé..Ha tiszta verseny lett volna, akkor nem csak 210 szavazat lett volna a különbség a két videó között, hanem nagyságrendekkel több, ezzel bizonyára Tare is tisztában van...
A hozzászólásban Tare ezt írja:”Masreszt semmilyen bizonyitek nincs sem a Cerbona, sem a Youtube kezeben hogy csalas tortent volna” - ez nem igaz, a YouTube kezében ott a bizonyíték, csak adatvédelmi dolgok miatt velünk nem osztja meg, csak a videót feltöltő egyénnel. Ha Tare szerint nem történt csalás, akkor a Ritahnak már elküldött linken jelentsen óvást a YouTube-nál, ha jogos, akkor visszateszik a videóját..Erről azonban szó sincs, ő magas sem tagadja a csalás tényét...
„Osszegezve ha en a szervezok helyeben lennek nem igazan bolygatnam a temat es szepen odaadnam a gyoztesnek a dijat „ - ez csak egy videóverseny, miért ne lehetne kizárni utólag azt, aki nem tisztán játszott?? Olimpián vissza lehet venni az aranyérmet is akár, ha kiderül a dopping, de itt ne bolygassuk?! Mi a valódi győztesnek szeretnénk odaadni a díjat, aki a YouTube szerint is az. Manuálisan vizsgálták át a videókat, az alapján zárták ki, de meg is mondtuk, hogy bárki utána kérdezhet és megóvhatja a saját videója megóvását. Ezt eddig még senki nem tette meg – legalábbis eredménnyel..
A kommentet azért vettük le, mert nem szeretjük ha valaki fenyegetőzik, főleg olyan dumával nem, hogy „nem fenyegetozni akarok „ - akkor miért ír ilyet?? Illetve méltatlannak tartjuk a blog színvonalához a hasonló megjegyzéseket és fenyegetéseket, hogy „vmi jofajta este 19:30kor kezdodo pletykamusort megkeres az uggyel kapcsolatban. Nem hinnem h erne ez annyit a Cerbonanak h ezzel kisse lejarassa magat... „Elhisszük, hogy nagy bulvár rajongó vagy, ez a stílusodból is kiderül, de ez nem az a fórum...vagy jó néhány a weben, ott esetleg könnyebben érvényesülhetsz..
És nem szeretnénk teret adni az ilyen jellegű hozzáállásnak sem, hogy „Ha meg nem kapjatok meg sracok, akkor se bankodjatok, sok ilyen hezagos szavazos verseny lesz meg, ahol osszemerhetjuk majd eroinket!” Szóval Tare még most sem tanult az esetből, nem az a célja, hogy esetleg jobb videót csináljon, vagy kihasználja a social és blogmarketing nyújtotta lehetőségeket és ezzel növelje az esélyét, hanem arra játszik, hogy majd legközelebb is lehet csalni, de ott bizonyára nem lesznek elég tökösen a szervezők hogy kizárják őket, vagy ha igen, akkor majd jó befenyegtjük őket egy bulvárműsorral..Hát hajrá, nincs ember aki neked adna igazat szerintem..

rumbumm 2008.12.11. 20:06:59

Bocs, természetesen így van helyesen:A versenyben való részvétel feltétele volt a YouTube felhasználói feltételeinek betartása!

bme1986 2008.12.11. 20:17:18

Nem emlékszem az összes videóra ami részt vett a versenyben, de remélem "a fotókból összemontázsolt videó" az nem az Unforgettable Nights című videóra vonatkozik.

Rumbumm 2008.12.11. 20:20:18

nem, nem arra vonatkozott :-)

bme1986 2008.12.11. 20:26:35

Akkor jó. Mert az enyém is fotó montázs volt, de én viselem a következményeket.

Ritahh 2008.12.11. 20:34:40

Esetleg akkor a végeredményről is írtok vmit?
Vagy tényleg nem lesz kiadva a fődíj?

Rumbumm 2008.12.11. 20:43:24

Hétfőn, 15-én a közjegyző előtti sorsolás a Toshiba ajándékokért, ekkor hirdetünk győztest minden kategóriában!Addig véglegeset mond a YouTube is és minden nyeremény gazdára talál!!Természetesen, ahogy megvan a végeredmény, a blogon azonnal közzétesszük.

Rumbumm 2008.12.11. 20:53:07

bme1986
nem a montázzsal van baj önmagában, hanem ha bénán van megcsinálva, illetve nem montázsolt videó is lehet gyenge...bocs, ha félreérthető volt! nektek sok kommentetek is volt a Youtube-on és sok pozitív kritikát kaptatok, ha jók az emlékeink!
Azért meg külön szeretnénk kifejezni az elismerésünk, hogy emelt fővel viseled a következményeket!:-)

bme1986 2008.12.11. 20:59:25

Nem a montázzsal volt bajom hanem azzal, hogy azt hittem, hogy a videómat és a személyemet tare-val azonosítjátok...

Rumbumm 2008.12.11. 21:10:14

ne viccelj ;-)

Auron 2008.12.11. 21:38:50

JAJJJ =D MINT EGY NAGY CSALÁD GROUP HUG o-(^^)-o

(ez a beszélgetés kezd egyre kinosabb lenni)
WTFWEIRD O.o
=D

Nándi 2008.12.11. 22:31:36

Igen, nekem is kínos lenne, ha arról próbálnám meggyőzni a jónépet, hogy a csalás az egy teljesen normális dolog, és még sajnáljanak engem hogy kizártak miatta...

Andor 2008.12.11. 22:56:01

Mindenesetre remélem, hogy akkor, amikor a győztes kimegy a reptérre, hogy induljon Kubába,

épp nem lesz sztrájk.

lillus 2008.12.12. 11:54:04

Átnéztem az itteni meg az egyel korábbi topic hozzászólásait is. Elég vicces, hogy azok a leghangosabbak, akiknek a legtöbb vaj van a füle mögött. Példának okárt Janika, aki panaszkodik, hogy csak pár videója maradt fent, de azt pont fent hagyták, amelyiket pár nappal a verseny vége előtt tett fel és amelyikre több szavazat jött egy-két nap alatt, mint az összes többire együtt. Vagy a New York City-s video, aminek a feltöltője egy hónapig kampányolt hogy szavazzanak rá, de csak az utolsó napokban táltosodott meg. Én értem, hogy Kuba meg minden, de ilyet levágni itt és utána a szervezőt fikázni elég nagy pofátlanság.

Janika 2008.12.12. 15:03:22

Kedves lillus!
Nem tudom miről beszélsz mert a mai napig fennt van mind a 7videóm!De ha zavar csak szólj és leveszem!Az egész versenyt tiszta szívből csináltam és élveztem is.A szervezőket nem fikáztam csak elmondtam a véleményem.Sőt ennyi pozitív kritikát már rég kaptam amit ők írtak a videóimról.Üzenem a Kedves szervezőknek,hogy nagyon jó fejek és emberek!Csók a családnak!Üdv:Janika

Nándi 2008.12.12. 15:08:55

Ne izgulj Janika, szerintem csak keveri a neveket Lilus. Ha meg nem, akko rén sem értem miről beszél...

Janika2008 2008.12.12. 20:59:45

Kedves Nándi!Köszi de nincs miért izgulnom!
Csak a félreértések elkerülése érdekében már többször el mondtam,hogy nem hat meg a Kubai út (nem azt mondom,hogy nem utaznák el oda)de ez van.Szerencsére egy olyan cégnél dolgozom,hogy európa bármelyik országába elutazhatom vonattal ingyen és bérmentve,sajnos még ezt sem tudom kihasználni mert nem engedi a pénztárcám.Egy megjegyzésem azért lenne,hogy amikor lehetett a videókat kommentezni,senki nem vette a fáradságot,hogy megtegye,én már akkor is megtettem.Legyetek egymással elnézőek,és szeressétek egymást ha már ilyen csúnya világban élünk!A Cerbona legyen veletek!Üdv:Janika

bajbesz 2008.12.15. 10:14:58

Ma volt / van a sorsolás, akkor ma várható eredményhirdetés is?
Első 300 nívea, első 50 póló, és a sorsolt nyereményé?

bme1986 2008.12.15. 11:26:33

"Rumbumm 2008.12.11. 20:43:24
Hétfőn, 15-én a közjegyző előtti sorsolás a Toshiba ajándékokért, ekkor hirdetünk győztest minden kategóriában!Addig véglegeset mond a YouTube is és minden nyeremény gazdára talál!!Természetesen, ahogy megvan a végeredmény, a blogon azonnal közzétesszük."

bajbesz 2008.12.15. 12:42:57

és hánykor volt a sorsolás?:)

bme1986 2008.12.15. 12:58:47

Benne van a játékszabályzatban :)

9. pont 3. bekezdés ;)

bajbesz 2008.12.15. 15:59:05

Na akkor hol is az eredmény? a fődíjnyertesről már tudok ..:D

bme1986 2008.12.15. 16:38:22

Ne aggódj, előbb-utóbb kiírják ide is.

bajbesz 2008.12.15. 16:39:40

ahogy elnézem inkább utóbb..
A sorsolt nyereményt még megértem..
De a gyorsaságit miért nem lehetett eddig kiirni?
süti beállítások módosítása