Rövid, ámde hasztalan mozgóképek rovata (2. rész)

2008.11.09. 19.56

Ahogy ígértük, ma folytatódik a Haszontalan Holmik jeligével felcímkézett videók mazsolázása. Mi folyamatosan törjük a fejünket, hogy a nyereségvágyból elkövetett online bűntettekért milyen büntetés lenne az ideális, de még nem jöttünk rá, mi is járna a következő videók elkövetőinek. Egyébként is, mi amúgy sem szólhatunk bele a szavazásba, csak mondjuk a magunkét, utálnak legfeljebb minket, mint Friderikuszt a Megasztárban. Mondjuk mi sokkal jobb arcok vagyunk legalább...


Íme a mai első idilli alkotás, ahol a család saját gyerekét reklámozza körhintán. Alapjáraton Krisztiánnak integetnie kellene a kamerának, de a gyerek nem töri össze magát, hogy pózoljon a tömegeknek. A felvétel képe meg úgyis szörnyű, szóval ha a fiú nem is tojna magasról az egészre, akkor sem lennénk sokkal gazdagabbak. De mindenképpen dicséret jár azért, hogy legalább valami éjszakai témájú mozgóképet sikerült feltölteni a Rumbumm oldalára, köszönjük szépen!


Hogy ezen a videón valóban ilyen sötét volt-e a kép, vagy csak utólag takarták ki az arcukat a másnaposan szégyenkező lányok, nos, ez egy örök kérdés marad. Tény az, hogy egy Ákos koncert eldugott zugában alaposan felöntött a garatra a tisztelt társaság, amelynek tagjai hallhatóan nem az énektudásuk miatt szerették meg egymást. Vártuk, hogy valami botrányos is történik, de végig csak sötét van, szóval úgy képzeljük el, hogy három, félmeztelen nyuszilány egymást simogatva énekel részegen, aztán párnacsatáznak. Így már sokkal jobb.


Ez a videó szimplán csak rémisztő. Puffog a basszus, izzadnak a legények a tánctéren, és a végén a stroboszkóp felvillanó fényében egyszer csak feltűnik a lakótelepek nejlon-rémsége, áhítattal bámulva a kamerába. Ijesztő, na. Más értelme nincs nagyon az egésznek, nem is fecsérlünk rá több időt, csak megpróbáljuk valahogy elfelejteni a sokkot, és nem rémeket álmodni a berlini nyalókás zenék fenegyerekéről.

Köszönjük hát a "Rövid, ámde haszontalan mozgóképek" rovatunk nevében az egész hétvégés figyelmet, várjuk továbbra is a videókat, utazzon mindenki Kubába!

1 komment

Címkék: zene vicc youtube gyerek humor koncert videó buli party techno nyereményjáték rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr91759161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Földesi Judit Terézia 2008.11.10. 14:43:28

Szerintem egy videó legyen tartalmas, a zene legyen összhangban a témával, és gusztustalan, vetkőzös képek ne jelenjenek meg, arra ott a playboy. Ragyon szeretem a videosplayereket, de csak a szépeket.
süti beállítások módosítása