Kis magyar attrakció

2008.11.04. 14.40

Igaz, hogy egy tánciskola nevével fémjelzett videó esetében nem nagyon kell meglepődnünk azon, ha a mozgókép szereplője jól táncol, de mi azért meglepődtünk. Nem csak azért, mert nem értünk a tánchoz (és a mi esetünkben a tánc sokkal inkább hasonlít egy párzásra készülő rozmár mozgásához), hanem azért is, mert remek hangulatú videót sikerült készíteni. Jók a képek, adja a hangulatot a zene, és az egész éjszakai underground életérzést sikerült azonnal magunkévá tenni. A minőséget pedig értékelni kell, a Rumbumm meg is emeli virtuális kalapját. Legyen a szép mindenkié, lássátok ti is:


És ha már az attrakcióknál tartunk, mindenképpen érdemesnek találtuk a következő házi-videót arra, hogy megosszuk a nagyérdemű közönséggel, ugyanis nem mindennapi mutatványt láthatunk rajta. Egy saját karrierre vágyó bárányhimlő akrobatikus táncot mutat be, miközben tökéletes hírolvasási képességről tesz tanúbizonyságot. Jól látható, hogy egy veszélyes házi macska karmai között, az életét kockáztatva egyszer sem veszíti el egyensúlyát, ráadásul hangja is végig nyugodt marad, egyszer sem hibázik a különösen nehéz gyakorlat közben. Mi egészen biztosak vagyunk benne, hogy fogunk még erről a varázslatos képességű himlőről hallani még, a Rumbumm csapata egy emberként drukkol ennek a hősies és bátor pöttynek.


Támogatunk minden tehetséget! Jöhetnek a további attrakciók, ha már mindenki Kubába vágyik.

2 komment

Címkék: zene underground youtube humor videó buli éjszaka tánc mutatvány rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr9749389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

johny 2008.11.05. 00:12:31

fúúhát aza táncos gyerek aztélleg kegyetlenül nyomja.
IMBA eléggé
süti beállítások módosítása