Mennyire volt készen a gyerekem?

2008.10.21. 14.41

Leginkább csellengő gyermekükért aggódó szülők figyelmébe ajánlanánk a következő pályaművet, amely méltán elismert Marketinges Janika barátunk diszkós világát fűzi tovább, csak itt a következő generáció került a középpontba. Vagy az van, hogy a fényképezés olyan előnyös, hogy mindenki fiatalodott tíz évet a felvételen - ezt nehéz innen eldönteni. Lássuk inkább, hogyan mulatnak a fiatalok:


Jól érzi a tisztelt látogató, teljesen felesleges volt ebből négy perces anyagot csinálni, bár néhol vicces volt a "több mint barátság" szerűen összeölelkező fiúkák, és az egymás popsiját bizonytalanul markolászó, tévéből lopott party-kultúrával ismerkedő lányok. Szülőknek mindenképpen hasznos továbbképzés, "Mennyire volt készen a gyermekem a ritmikus társasági szeánsz keretében" címmel akár oktató videóként is árulhatnánk. Megint hangsúlyozzuk, nem mi döntünk, szívesen megnézünk bármit, de a szavazók szigorúbbak lesznek, ez egészen biztos. Mégis egy kubai útról van szó...

Szólj hozzá!

Címkék: zene youtube gyerek videó verseny diszkó tánc nyereményjáték kamasz rumbumm

A bejegyzés trackback címe:

https://rumbumm.blog.hu/api/trackback/id/tr32724718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása